Vloerdelen Vuren 1,11m² 2100x88x18mm 6st

(1 klantreviews)
11.
99/m²
Per pak € 13.31
Wat is je oppervlakte?
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Tong- en groefverbinding voor eenvoudig leggen
  • Kan in gewenste kleur worden geverfd of geolied
  • Geschikt voor normaal woongebruik

De vuren vloerdelen passen in elke ruimte. De delen kunnen namelijk in elke gewenste kleur worden geverfd of geolied. Een massieve vloer kan steeds opnieuw geverfd of geolied worden, dus gaat eindeloos mee. De vloer heeft een tong- en groefverbinding waardoor het leggen van het parket eenvoudig gaat en een naadloos effect heeft. De vloerdelen moeten worden vast genageld. Je kan de vloer afwerken met een hoge witte plint in verschillende stijlen en hoogtes. Voor het afwerken van de hoeken en kozijnen kunnen er speciale plintaccessoires gekocht worden. Dit parket is geschikt voor intensief woongebruik.

Onderhoud
Een houten vloer kan je eenvoudig onderhouden door te stofzuigen, vegen met zachte bezem of lichtdroog te dweilen. Voor groter onderhoud kan de vloer in de was, olie of lak worden gezet. Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van je vloer.

Leginstructie
Elke vloer heeft zijn eigen leginstructies. Daarom is het belangrijk om de bijgevoegde handleiding door te lezen voordat je begint met leggen. Laat na aanschaf de vloer 48 uur rusten in de kamer waar je deze gaat leggen. Leg het pakket vlak neer en zet ze niet schuin tegen te muur. Hierdoor kunnen ze kromtrekken. Zorg dat de luchtvochtigheid in het huis stabiel blijft want een te hoge luchtvochtigheid zorgt ervoor dat de vloer kan gaan uitzetten en omhoog kan komen.

Ondervloer
De basis voor een houten vloer kan een betonnen of houten basisvloer zijn. De vloer moet vrij van oneffenheden zijn, daarnaast is het ook belangrijk dat de vloer vrij van vocht is. Op een houten basisvloer moet eerst nog een spaanplaat worden aangebracht en verende planken extra vast gezet worden. Bij een betonnen basisvloer is het belangrijk om een vochtdichte folie te leggen. Daarnaast kan er ook nog een ondervloer voor onder andere warmte- isolatie of geluidsdemping worden gelegd.

Gereedschap
Voor het leggen van een vloer heb je het volgende gereedschap nodig: (decoupeer)zaag, afstandshouders, winkelhaak, timmermanspotlood en rolmaat.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 112146
Gewicht product 9875 gr
Hoogte product 2.1 m
Lengte product 1.8 cm
Breedte product 8.8 cm
Merk GAMMA
Duurzaam Nee
Afmetingen uit verpakking
Dikte lamel 18.0 mm
Aantal m² per pak 1.11 m²
Aantal lamellen per pak 6.0
Algemeen
Soort materiaal Vuren
Eigenschap materiaal Natuurlijk
Afwerking Onbehandeld
Type artikel Houten vloer
Materiaal Hout
Uiterlijk
Kleurfamilie Hout
V-groef Ja aan lange zijde
Vorm Plank
Glanstype Mat
Afwerking oppervlakte Glad
Gebruik
Gebruiksklasse Normaal woongebruik
Geluidsreducerende onderlaag Nee
Geschikt voor vloerverwarming Nee
Geschikt voor trap Nee
Geschikt voor vochtige ruimtes Nee
Antislip Nee
Type verbinding Tong en groef verbinding
Legmethode Verlijmen-nagelen, Nagelen
Duurzaamheid
FSC-keurmerk Ja
Reviews worden geladen

Recent bekeken