Vlondertegel Reliëf Grijs ca. 50x50 cm

(1 klantreviews)
5.
79
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Geïmpregneerd grenenhout
  • 7-lats

Vlondertegel Reliëf bij GAMMA
Reliëftegels worden vooral gebruikt om een terras aan te leggen en zijn uitermate geschikt voor op een balkon of dakterras. De latten zijn namelijk voorzien van een profiel, waardoor de tegel bij regenval niet snel glad zal worden. Door het impregneren is de Vlondertegel Reliëf Grijs 50x50 cm beschermd tegen aantasting door schimmels en insecten. Dit geeft een verwachte levensduur van 10 tot 15 jaar. Deze tegel is grijs gekleurd, wat een uniek beeld geeft aan je tuin. De vierkante vlondertegel bestaat uit 7 latten en heeft een afmeting van 50x50 cm.

Hoe leg je een terras met vlondertegels?
Wanneer je een terras of vlonder gaat leggen is het belangrijk eerst te kijken naar de ondergrond waarop je dit gaat plaatsen. Het is te adviseren om rubberen tegeldragers te gebruiken die tevens verkrijgbaar zijn bij GAMMA. Deze dragers zorgen ervoor dat water netjes wegloopt en het hout een langere levensduur heeft. Daarnaast beschermen de tegeldragers de ondergrond, wat voornamelijk belangrijk is bij een dakterras. De rubberen tegeldragers dienen geplaatst te worden op de plek waar de hoekpunten van de tegels samenkomen. Hierdoor wordt de druk van de tegels op de ondergrond beschermd door de dragers. Het rubberen materiaal zorgt ervoor dat de tegels niet snel zullen verschuiven.

Duurzaam tuinhout bij GAMMA
Hout is een natuurproduct, dat bij GAMMA altijd duurzaam verkregen is. Doordat het een natuurproduct is geeft het een mooie uitstraling en is het een warme toevoeging aan je tuin. Houd er wel rekening mee dat hout leeft en door het weer kan uitzetten of krimpen. Daarnaast bevat hout hars, dat uit de vlammen en knoesten kan komen bij warm weer. Tuinhout zal ook vergrijzen na verloop van tijd, maar dit is een natuurlijk proces, wat tevens een natuurlijke uitstraling geeft. Overigens heeft dit geen effect op de levensduur van het hout. Wel kan het hout behandeld worden met een tuinbeits, om de kleur zoveel mogelijk te behouden.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 130375
Gewicht product 4900 gr
Hoogte product 2.8 cm
Lengte product 50.0 cm
Breedte product 50.0 cm
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Vorm Vierkant
Materiaal van doeloppervlak Hout
Kleurvastheid Goed
Ruimte buiten Terras
PEFC keurmerk Nee
FSC-keurmerk Ja
Type artikel Tuintegel
Materiaal Hout
Soort materiaal Grenen
Afwerking Geïmpregneerd, Geprofileerd, Gedrenkt
Kleurfamilie Hout, Groen
Etiket informatie
Reviews worden geladen

Recent bekeken