Creëer extra warmte met de juiste vloer

Je vloer is bepalend voor de sfeer in huis. Een andere structuur of een nieuwe kleur kan een wereld van verschil maken. Ga je voor warme houttinten of een bijzondere legrichting? GAMMA helpt je bij het leggen van een strakke vloer.

Klus het samen!

Samen klussen is veel leuker dan alleen. Vooral het leggen van een vloer is met z’n tweeën zo gebeurd. Maak de ruimte leeg, zet alle benodigdheden klaar, kies een gezamenlijke iplaylist en jullie zijn klaar voor de klus.

Welke vloer kiezen?

Bij het kiezen van een vloer moet je rekening houden met verschillende factoren: het materiaal dat je wilt gebruiken, je budget, de ruimte waar je gaat leggen en je levensstijl. Laminaat is bijvoorbeeld weer heel anders dan PVC of een houten vloer.

Bekijk welke vloer bij je ruimte past

Legrichting en legmotieven

Een vloer leggen kan op diverse manieren. De legrichting heeft invloed op de ruimte – zo laat een visgraatvloer je ruimte groten lijken en lijkt een ruimte langer door de planken in de lengte te leggen. Voor welk legmotief kies jij?

Bekijk de verschillende legrichtingen

Opknappen houten vloer

Het is niet altijd nodig om een nieuwe vloer te leggen: soms doet het opknappen van je vloer ook al een heleboel. Een houten vloer lijkt bijvoorbeeld weer als nieuw als je deze in de beits of olie zet.

Trap renoveren

Nog zoiets waarmee je snel een enorm verschil maakt: je trap renoveren. Zeker wanneer je trap erg in het zicht staat, is een traprenovatie een goed idee. Kies bijvoorbeeld ander materiaal of geef je trap een likje verf.

Bekijk het assortiment

Recent bekeken