keuzehulp

Verfkleur kiezen met de verfkleurwijzer

Let op!

Kleuren op het beeldscherm kunnen, afhankelijk van je beeldscherminstellingen, afwijken van de daadwerkelijke verfkleuren. Ook lichtinval kan een kleur op de muur en de sfeer in de ruimte voor een groot deel bepalen.

Verfkleurwijzer

In onze Verfkleurwijzer (werkt het best op tablet of computer) kun je stap voor stap verfkleuren kiezen en testen. Selecteer een ruimte, bepaal wat voor soort kamer het meest overeenkomt met hoe het er bij jou thuis uitziet en probeer vervolgens verschillende kleuren uit op de muur. Met één simpele klik geef je de muur een totaal andere kleur. Zo kun je kijken of de kleur die je in je hoofd hebt, ook echt het gevoel geeft dat je in jouw slaapkamer, keuken of woonkamer wilt creëren. Combineer en experimenteer met de vele verfkleuren uit het GAMMA assortiment.

Bestel jouw kleur

Kleurtesters bestellen

Kleur gevonden, maar twijfel je nog? Bestel dan een kleurtester. Sinds kort hebben we veel kleurtesters online verkrijgbaar. Ze worden bij jou thuisbezorgd zodat je in alle rust de perfecte kleur kan uitzoeken. We hebben kant-en-klaar kleuren, maar je kan ook elke kleur laten mengen in een testerblikje van 100 ml. Kleur gevonden? Bestel hier jouw mengverf!

Online bestellen

Bestel je mengkleur online via click and collect. Voer de kleurcode in de verfmeng-configurator, dan toont deze direct de beschikbaarheid van je kleur. Vervolgens zetten wij jouw verf in de bouwmarkt voor je klaar.