keuzehulp

Verfkleurwijzer: hoe kies ik de juiste kleur?

Let op!

Kleuren op het beeldscherm kunnen, afhankelijk van je beeldscherminstellingen, afwijken van de daadwerkelijke verfkleuren. Ook lichtinval kan een kleur op de muur en de sfeer in de ruimte voor een groot deel bepalen.

Verfkleurwijzer

In onze Verfkleurwijzer (werkt het best op tablet of computer) kun je stap voor stap verfkleuren kiezen en testen. Selecteer een ruimte, bepaal wat voor soort kamer het meest overeenkomt met hoe het er bij jou thuis uitziet en probeer vervolgens verschillende kleuren uit op de muur. Met één simpele klik geef je de muur een totaal andere kleur. Zo kun je kijken of de kleur die je in je hoofd hebt, ook echt het gevoel geeft dat je in jouw slaapkamer, keuken of woonkamer wilt creëren. Combineer en experimenteer met de vele verfkleuren uit het GAMMA assortiment.

Kleurstalen bestellen

Kleur gevonden? Maar nog niet helemaal zeker, of kan je nog geen keus maken? Bestel dan jouw kleurstalen. Sinds kort hebben we vele kleurstalen online verkrijgbaar, deze worden bij jou thuis bezorgd en zo kan je in alle rust de perfecte kleur uitzoeken. Kleur gevonden? Bestel dan jouw mengverf!

Bekijk hier alle beschikbaren kleurstalen

Online bestellen

Bestel je mengkleur gemakkelijk via click and collect. Voer de kleurcode in de verfmeng-configurator, dan toont deze direct de beschikbaarheid van je kleur. Vervolgens zetten wij jouw verf in de bouwmarkt voor je klaar.

Bestel jouw kleur
Tip!

Wist je dat bij GAMMA testblikjes verkrijgbaar zijn? We hebben kant-en-klaar kleuren, je kunt ook elke kleur laten mengen in een testerblikje van 100 ml.

Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je de verf online bestellen en afhalen de bouwmarkt bij jou in de buurt.