keuzehulp

Slim bewateren

Breng je tuin in topconditie

Met de slimme manieren om je tuin te bewateren ontneem je jezelf veel werk en houd je je tuin in topconditie. Dit zorgt er voor dat je nog meer van je tuin kan genieten. Met slimme bewatering zorg je ervoor dat je tuin altijd en automatisch goed onderhouden wordt. Het systeem registreert wanneer de grond te droog is en geeft een signaal wanneer de tuin gesproeid moet worden. Je kan ook een tijdschema instellen of handmatig de sproeier aanzetten. Dat alles via de app!

Gardena Smart Sensor Control Set
De Gardena Smart Sensor Control Set is een uitgebreidere versie van de eerder genoemde Gardena Smart Water Control Set. De Smart Sensor Control Set is zeer geschikt als je de bewatering nog beter wilt laten aansluiten op de behoefte van je tuin. Deze set is uitgebreid met een Smart Sensor en meet gegevens als de temperatuur, bodemvochtigheid en lichtintensiteit. Hierdoor wordt het schema van de Smart Besproeiingscomputer nog preciezer. Met de app heb je altijd nog zelf de controle over wanneer je de tuin wilt sproeien.

Deze set bevat:

  • Smart Besproeiingscomputer
  • Smart Gateway
  • Smart Sensor
Bestel online

Je slimme tuin nóg slimmer maken?

Naast de startersets kan je ook losse onderdelen verkrijgen. Zo kan je simpel je slimme tuin uitbreiden en nog eenvoudiger je tuin besproeien!

Gardena Smart Sensor
De Smart Sensor van Gardena plaats je heel eenvoudig in de grond en verstuurt belangrijke informatie door via de Smart app op bijvoorbeeld je smartphone of tablet. De Smart Sensor meet de temperatuur, lichtintensiteit en de bodemvochtigheid. Met de Smart Sensor maak je de besproeiingscomputer nog preciezer en is deze optimaal ingesteld met de meetgegevens van de Smart Sensor. De Smart Sensor werkt via de Gardena Smart Gateway.

Bestel online

Gardena Micro-Drip
Met het Micro-Drip systeem van Gardena bewater je je tuin van max. 40m² automatisch in een handomdraai. Je sluit het drukreducerende systeem via de slang aan op de waterkraan, zodat de planten via het leidingsysteem en de bijbehorende sproeiers licht worden besproeid. Wil je het bereik uitbreiden dan kan je een extra Micro-Drip slang aanschaffen. De slang is in verschillende standen in te delen zodat je elke deel van je tuin kan bereiken.

Met de Quick & Easy verbindingstechniek verbind je de setonderdelen eenvoudig met elkaar. In combinatie met de Smart Besproeiingscomputer kan je het sproeien zelfs in de nacht of op vakantie uitvoeren. Ideaal om het werk uit handen te nemen.

Bestel online
Deze keuzehulp komt voor in