klusadvies
Zonwering dakramen

Zonwering dakramen

1 stem

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

 

Je GAMMA-bouwmarkt heeft voor je nieuwe dakraam ook alle overige benodigdheden beschikbaar. Zo kun je het dakraam na plaatsing helemaal afmaken met raamdecoratie of zonwering. Raamdecoratie bepaalt de sfeer in huis, maar kan het ook een stuk comfortabeler maken. Zo zorgt een verduisterend rolgordijn ervoor dat het vroege ochtendlicht buiten blijft, terwijl een jaloezie je meer controle geeft over daglicht en privacy.

 

 

Klik hier om terug te gaan naar klusidee dakramen >>

 

Bekijk de benodigheden
Zonwering dakramen

Welke stijl dakraamdecoratie past bij jou?

Onze collectie rolgordijnen voor dakramen bevat moderne kleuren zoals wit en grijs, maar ook leuke dessins met bijvoorbeeld sterren voor op de kinderkamer. Ga je voor een basic look, maar is een wit rolgordijn te eenvoudig? Kies dan een plisségordijn voor je dakraam. Deze zorgt voor een sfeervolle uitstraling en werkt even goed als een rolgordijn.

Onze collectie zonwering voor dakramen

GAMMA heeft een uitgebreide collectie zonwering voor dakramen. Onze compleet verduisterende rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse effen kleuren of leuke dessins. Een meer sfeervolle uitstraling? Kies dan voor de eveneens compleet zonwerende plisségordijnen voor je dakraam.

Verduisterende rolgordijnen
Verduisterende rolgordijnen zijn ideaal voor een donkere slaapkamer. Zelfs de aluminium zijgeleiding is speciaal ontwikkeld om optimale verduistering te bieden.

Jaloezieën
VELUX jaloezieën zijn een onderhoudsvrije en vochtbestendige oplossing voor badkamers en keukens. Het unieke ontwerp bevat geen hangende koorden en kan op een flexibele manier worden bediend met een handige schuif.

Plisségordijnen
VELUX plisségordijnen vullen je kamer met elegant, diffuus daglicht. De gordijnen kunnen overal in het dakraam flexibel worden geplaatst voor perfecte controle over fel zonlicht.

Rolluiken
VELUX rolluiken zijn de perfecte oplossing voor volledige verduistering, optimale warmtewering en betere isolatie. Daarmee is het binnenklimaat volledig te reguleren en bovendien wordt het geluid van regen en hagel fors gereduceerd. Een zeer complete oplossing voor het beste wooncomfort.

Buitenzonweringen
VELUX buitenzonweringen bieden een effectieve manier om overbodige zonnewarmte tijdens warme zomerdagen buiten te houden. De transparante structuur zorgt ervoor dat je gewoon van het uitzicht kunt genieten en dat daglicht je kamer bereikt.

Insectenhorren
Met een insectenhor kun je genieten van frisse lucht terwijl insecten buiten blijven. Ze zijn eenvoudig te bedienen en passen op ieder dakraam. Wanneer de insectenhor niet in gebruik is, wordt het gaas netjes in de aluminium cassette opgeborgen.

Montage en onderhoud van je dakraamzonwering

Bij GAMMA vind je een dakraamzonwering voor vrijwel elk dakraam. Kijk goed naar de maat op de verpakking! Soms heb je een extra aanpasset nodig. Je ontvangt je zonwering altijd inclusief montage-instructie en alle benodigde montagematerialen. Je bent niet veel tijd kwijt met het monteren van je dakraamzonwering. Onderhoud is niet nodig. Je reinigt je rolgordijn of plisségordijn simpel met een licht vochtige doek.

tip!

Typenummer dakraam

De maat van je zonwering is precies afgestemd op je type dakraam. Daardoor past het altijd perfect! Neem daarom het typenummer van je dakraam mee naar de bouwmarkt.

Meer informatie over zonwering dakramen :