klusadvies
Zonwering dakramen

Zonwering dakramen

1 stem

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

 

Uw GAMMA-bouwmarkt heeft voor uw nieuwe dakraam ook alle overige benodigdheden beschikbaar. Zo kunt u het dakraam na plaatsing helemaal afmaken met raamdecoratie of zonwering. Raamdecoratie bepaalt de sfeer in huis, maar kan het ook een stuk comfortabeler maken. Zo zorgt een verduisterend rolgordijn ervoor dat het vroege ochtendlicht buiten blijft, terwijl een jaloezie u meer controle geeft over daglicht en privacy.

 

 

Klik hier om terug te gaan naar klusidee dakramen >>

 

Bekijk de benodigheden
Zonwering dakramen

Welke stijl dakraamdecoratie past bij u?

Onze collectie rolgordijnen voor dakramen bevat moderne kleuren zoals wit en grijs, maar ook leuke dessins met bijvoorbeeld sterren voor op de kinderkamer. Gaat u voor een basic look, maar is een wit rolgordijn te eenvoudig? Kies dan een plisségordijn voor uw dakraam. Deze zorgt voor een sfeervolle uitstraling en werkt even goed als een rolgordijn.

Onze collectie zonwering voor dakramen

GAMMA heeft een uitgebreide collectie zonwering voor dakramen. Onze compleet verduisterende rolgordijnen zijn verkrijgbaar in diverse effen kleuren of leuke dessins. Een meer sfeervolle uitstraling? Kies dan voor de eveneens compleet zonwerende plisségordijnen voor uw dakraam.

Verduisterende rolgordijnen
Verduisterende rolgordijnen zijn ideaal voor een donkere slaapkamer. Zelfs de aluminium zijgeleiding is speciaal ontwikkeld om optimale verduistering te bieden.

Jaloezieën
VELUX jaloezieën zijn een onderhoudsvrije en vochtbestendige oplossing voor badkamers en keukens. Het unieke ontwerp bevat geen hangende koorden en kan op een flexibele manier worden bediend met een handige schuif.

Plisségordijnen
VELUX plisségordijnen vullen uw kamer met elegant, diffuus daglicht. De gordijnen kunnen overal in het dakraam flexibel worden geplaatst voor perfecte controle over fel zonlicht.

Rolluiken
VELUX rolluiken zijn de perfecte oplossing voor volledige verduistering, optimale warmtewering en betere isolatie. Daarmee is het binnenklimaat volledig te reguleren en bovendien wordt het geluid van regen en hagel fors gereduceerd. Een zeer complete oplossing voor het beste wooncomfort.

Buitenzonweringen
VELUX buitenzonweringen bieden een effectieve manier om overbodige zonnewarmte tijdens warme zomerdagen buiten te houden. De transparante structuur zorgt ervoor dat u gewoon van het uitzicht kunt genieten en dat daglicht uw kamer bereikt.

Insectenhorren
Met een insectenhor kunt u genieten van frisse lucht terwijl insecten buiten blijven. Ze zijn eenvoudig te bedienen en passen op ieder dakraam. Wanneer de insectenhor niet in gebruik is, wordt het gaas netjes in de aluminium cassette opgeborgen.

Montage en onderhoud van uw dakraamzonwering

Bij GAMMA vindt u een dakraamzonwering voor vrijwel elk dakraam. Kijk goed naar de maat op de verpakking! Soms heeft u een extra aanpasset nodig. U ontvangt uw zonwering altijd inclusief montage-instructie en alle benodigde montagematerialen. U bent niet veel tijd kwijt met het monteren van uw dakraamzonwering. Onderhoud is niet nodig. U reinigt uw rolgordijn of plisségordijn simpel met een licht vochtige doek.

tip!

Typenummer dakraam

De maat van uw zonwering is precies afgestemd op uw type dakraam. Daardoor past het altijd perfect! Neem daarom het typenummer van uw dakraam mee naar de bouwmarkt.

Meer informatie over zonwering dakramen :