Raamdecoratie kopen bij GAMMA

Raamdecoratie maakt een ruimte helemaal af. Geniet van een klassieke uitstraling met houten raamdecoratie of van een moderne look met een aluminium variant. Raambekleding heeft vooral een praktische functie. Zo houd je zonlicht tegen en voorkom je tegelijkertijd inkijk. Voor alle soorten raamdecoratie ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar een zonwering voor een dakraam, vouwgordijnen, jaloezieën, plakplastic of kant-en-klaar gordijnen, bij GAMMA vind je het zeker. En zit jouw gewenste maat raambekleding er niet tussen? Dan maken we je raamdecoratie graag voor je op maat. Bekijk nu ons gehele assortiment en haal alle bekleding voor jouw ramen in huis.

Van houten tot kunststof en aluminium raamdecoratie

Afhankelijk van de ruimte en interieur waarvoor je bekleding zoekt, kies je voor houten, kunststof of aluminium. Houten raamdecoratie geeft een unieke warme uitstraling aan je inrichting, of geniet juist van de moderne industriële look met aluminium. In de vochtige ruimtes, zoals de badkamer, raden we een kunststof raambekleding aan. Kunststof is namelijk goed bestand tegen de vochtigheid na het douchen of baden, en voorkomt lichtinval en biedt veel privacy. Houten raamdecoratie in de woonkamer, zoals houten jaloezieën of lamellen, draai je zelf in de gewenste stand, van helemaal dicht tot helemaal open en alle standen daartussen. Zo regel je de hoeveelheid licht en inkijk optimaal!

Raambekleding voor de schuifpui

Met een schuifpui vang je veel licht in je woonkamer. Om de ruimte af te schermen heb je ook voor de schuifpui de juiste raambekleding nodig. Wat voor soort bekleding is hiervoor geschikt? In principe zijn schuifpui grote vensters, elke bekleding die voor een raam toepasbaar is past ook voor een schuifpui. De handigste optie zijn echter gordijnen, omdat je deze gemakkelijk even wegschuift als je naar buiten wilt. Vanwege dezelfde reden bieden lamellen ook uitkomst. Vouwgordijnen staan ook stijlvol alleen minder praktisch omdat je deze omhoog moet schuiven als je door de schuifpui heen wilt.

Zonwering binnen elke ruimte

Raamdecoratie biedt een prettige zonwering binnen. Bedenk van te voren voor welke ruimte je bekleding zoekt. Het is vaak prettig om als zonwering witte lichtdoorlatende gordijnen op te hangen. Je geniet op die manier wel van veel licht, terwijl je geen last hebt van de zon en voorbijgangers die naar binnen kijken. Kies voor verduisterende raambekleding als je de ruimte geheel donker wilt hebben. Verduisterende raambekleding is zeer gewenst binnen de slaapkamer voor goede nachtrust. Met raamdecoratie in de woonkamer en badkamer zorg je op een eenvoudige manier voor privacy en laat je toch licht door wanneer je dat nodig hebt. Voor de keuken is het prettig als de raambekleding gemakkelijk is schoon te maken of omhoog kan worden gerold. Als je gaat koken en er vliegen spetters rond in de keuken loop je zo minder risico op vlekken.

Met de diverse motieven, materialen en soorten van GAMMA zorgt de raamdecoratie naast afscherming ook voor een mooie aankleding. Bekijk ook ons aanbod buitenzonwering voor bescherming tegen zonlicht aan de buitenkant. Ons klusadvies helpt je verder met advies en stappenplannen voor bijvoorbeeld montage en onderhoud.

Recent bekeken