Zonwering

Bij GAMMA kan je kiezen voor verschillende soorten zonwering op maat. Een zonnescherm beschermt niet alleen de kozijnen aan buitenkant, maar gaat ook verkleuring tegen van het interieur. Daarnaast zorgt een zonnescherm voor meer schaduw in je tuin. Bij GAMMA vind je de juiste oplossing voor ieder type huis. Hierdoor kun je het hele jaar genieten van het buitenleven.

Buitenzonwering

Zonnescherm nodig voor je terras of tuin? Bij GAMMA koop je zonwering op maat zoals een uitvalscherm, markies en screens. Wil je liever de hele kamer verduisterd hebben én bescherming voor de kozijnen? Kies dan voor rolluiken, welke overigens ook geschikt zijn als inbraak beveiliging en geluiden van buitenaf reduceren. Wil je een schaduwplek creeëren op je terras, kies dan voor een knikarmscherm, met een uitval van maximaal 3 meter ontstaat er een grote schaduwplek langs je huis.

Reparatie of vervanging

GAMMA biedt een grote keuze uit losse onderdelen en doeken. Hierdoor is het mogelijk je huidige zonwering gemakkelijk te repareren of alleen het doek te vernieuwen. Als het frame nog goed is, kies je bijvoorbeeld alleen een los zonnescherm doek. Optrekban versleten? Deze kan je gemakkelijk zelf vervangen. Ook als je kiest voor een elektrische bediening kan je bij GAMMA terecht.Je kunt ook kiezen voor een zonnescherm spandoek of screen spandoek. Met behulp van tourniquets met draaiers monteer en demonteer je het doek gemakkelijk zelf. Zelf je zonwering voor buiten maken met behulp van vele accessoires, staaldraad, draaischakelaar, bandopwinder en slingerstang.

Overkapping met doek

Naast het uitgebreide assortiment op maat producten kan je bij GAMMA ook terrecht voor terrasoverkappingen van Bruynzeel. Om geen last te hebben van de zon kun je bij ons ook een bijpassend zonnescherm kopen. Het plissé zonnescherm is gemakkelijk open en dicht te schuiven.

Recent bekeken