Stel zelf je eigen raamdecoratie samen. GAMMA biedt verschillende mogelijkheden voor raamdecoratie op maat. Klik hieronder op de mogelijkheid die het beste bij je wensen past en stel in een paar eenvoudige stappen je raamdecoratie samen. Je ontvangt je raamdecoratie binnen 15 werkdagen. Tip: als je kiest voor afleveren in de bouwmarkt dan betaal je geen bezorgkosten.

Stel zelf samen:

  • Gordijn
  • Vouwgordijn

Vind het gordijn of vouwgordijn dat perfect bij je past. Kies uit ruim 200 stoffen en laat je product op maat maken.

Start met samenstellen

Stel zelf samen:

  • Rolgordijn
  • Duo rolgordijn
  • Lamellen
  • Plisségordijn
  • Jaloezieën
Stel zelf samen

Inkorten:
• Duo rolgordijnen
• Plisségordijnen
• Lamellen
• Rolgordijnen
• Aluminium- en houtenjaloezieën

Wil je standaard raamdecoratie minder breed laten maken? Laat GAMMA je raamdecoratie inkorten. Dit kan al vanaf € 14,95!

Start met inkorten

Ben je toe aan nieuwe raamdecoratie? Dan is het belangrijk om de juiste maat te weten. Zo zorg je dat je raamdecoratie netjes past. In dit stappenplan legt GAMMA je uit hoe je de maat van je raamdecoratie bepaalt

Gordijnen en andere soorten raamdecoratie vragen weinig onderhoud. Je hoeft je raamdecoratie alleen maar schoon te houden. Wat is de beste manier om dit te doen? GAMMA geeft je handige tips voor het reinigen van je raamdecoratie.

Geen zin of tijd om je raamdecoratie zelf te monteren? Je nieuwe raamdecoratie kun je door GAMMA Klusservice laten monteren. Je vraagt de GAMMA Klusservice voor je raamdecoratie eenvoudig aan bij het bestellen van je maatwerk raamdecoratie.

Je raamdecoratie laten inmeten is een precieze klus. Laat je meetwerk daarom over aan een vakman van de GAMMA Inmeetservice. Dan weet je zeker dat je klus slaagt!

Naar GAMMA Inmeetservice

Veelgestelde vragen over raamdecoratie

Wat is het verschil tussen in de dag en op de dag?

In en op de dag zijn twee verschillende montagewijzes. Bij montage in de dag wordt de raamdecoratie bevestigd aan de binnenzijde van het kozijn waardoor je raamdecoratie exact in je kozijn valt Bij montage op de dag wordt de raamdecoratie bevestigt op het plafond of vlak boven het raam op de muren of wanden. Deze optie wordt vooral gekozen indien de kozijnen te smal zijn voor montage in het kozijn of indien er rekening moet worden gehouden met hang en sluitwerk voor het openen van het raam.

Kan ik ook maatwerk bestellen bij Gamma?

Ja, voor alle maatwerk raamdecoratie kunt u bij ons terecht.

Kan maatwerk geretourneerd worden?

Nee, onze maatwerk artikelen worden specifiek op uw wensen gemaakt en kunnen dus niet geruild of retour genomen worden.
Wat is de levertijd van mijn raamdecoratie? Onze standaardcollectie heeft u binnen 1 tot 2 werkdagen in huis. Onze maatwerkcollectie wordt speciaal naar uw wensen gemaakt en heeft een langere levertijd. U ziet de levertijd van uw maatwerk artikel tijdens de configuratie, maar ook in de winkelmand.

Biedt Gamma hulp bij het inmeten en monteren van mijn raamdecoratie?

U kunt via onze servicepagina gebruik maken van inmeet en montageservice. De kosten hiervan verschillen per type raamdecoratie.

Wat zijn de verschillende types raamdecoratie?

Bij Gamma bieden we een ruim assortiment aan raamdecoratie, zowel in standaard maten als uit onze maatwerk collectie. Ons assortiment bestaat uit rolgordijnen, duorolgordijnen, jaloezieën (hout en aluminium), plisségordijnen, lamellen, gordijnen en vouwgordijnen. Ook voor raamdecoratie voor uw dakraam bent u bij ons aan het juiste adres.

Ik weet nog niet welke raamdecoratie ik moet kiezen. Kan ik ook stof (kleur) stalen bestellen?

Ja dit kan, onze gehele collectie is beschikbaar in de vorm van stof (kleur)stalen. U kunt deze bestellen op onze stalenpagina onzestalen worden verzonden met brievenbuspost en geworden tussen de 1 a 2 werkdagen bij u geleverd. U kunt zoveel stalen bestellen als u wilt!

Recent bekeken