De klusservice voor jouw nieuwe vloer

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer voor jouw huis of bedrijf? Bij GAMMA hebben we een uitgebreid aanbod van verschillende vloeren, waaronder laminaat, parket en PVC vloeren. De ervaren vakmannen van onze kluspartner staan voor je klaar om jouw nieuwe vloer snel en vakkundig te leggen. Of je nu op zoek bent naar een moderne, landelijke of industriële uitstraling, bij ons vindt jij zeker wat je zoekt.

Met onze hoogwaardige materialen en uitstekende service ben jij verzekerd van een vloer die jarenlang meegaat en waar je nog jarenlang plezier van zult hebben. Onze professionals zorgen voor een perfecte afwerking en zullen zich inspannen om de vloer op een minimale hoeveelheid tijd en met zo weinig mogelijk overlast voor jou te leggen. Ook kunnen zij eenvoudig jouw ondervloer en plinten (m.u.v. click-plinten) voor je installeren.

Wacht niet langer en bezoek één van onze GAMMA-winkels voor advies en inspiratie over het laten leggen van jouw nieuwe vloer. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen jou bij het maken van de juiste keuze. Laat je verrassen door de kwaliteit en service van GAMMA!

  • Maak eenvoudig een afspraak bij een betrouwbare kluspartner
  • Gelijk inzicht in de verwachte kosten
  • Betaal eenvoudig achteraf
  • Niet tevreden? Onze klantenservice staat voor je klaar

Recent bekeken