Hulp nodig met inmeten?

Je vloer inmeten en inspecteren is een precieze klus. Het is belangrijk dat je niet alleen genoeg materialen koopt, maar ook dat je de juiste materialen voor jouw woning koopt. Bij de inmeetservice neemt een ervaren professional alle zorgen uit handen. Deze controleert of je vloer egaal is, of de vochtigheidsgraad in orde is en welke producten geschikt zijn voor het beste legresultaat.

Laat je vloer inmeten
  • Maak eenvoudig een afspraak bij een betrouwbare kluspartner
  • Gelijk inzicht in de verwachte kosten
  • Betaal eenvoudig achteraf
  • Niet tevreden? Onze klantenservice staat voor je klaar

De klusservice voor jouw nieuwe laminaat

Bij GAMMA begrijpen we dat het leggen van een laminaatvloer een flinke klus kan zijn. Daarom bieden we de GAMMA Klusservice aan: een professionele service waarmee je jouw nieuwe vloer snel en vakkundig kunt laten leggen.

GAMMA's klusservice is een ideale oplossing voor wie niet veel tijd heeft, niet handig is of gewoonweg geen zin heeft om zelf aan de slag te gaan. De vakmensen van onze kluspartners hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze jouw laminaatvloer op de beste manier kunnen leggen. Je kunt bij ons terecht voor het leggen van laminaat in verschillende ruimtes, zoals de woonkamer, slaapkamer, hal of keuken. Of je nou gaat voor een klassieke laminaatvloer, of toch liever een visgraat laminaatvloer. De vakmensen van onze kluspartner hebben het zo voor je gelegd. Ze kunnen zelfs je ondervloer en plinten (m.u.v. click-plinten) voor je aanbrengen.

Bij de GAMMA Klusservice kun je daarnaast rekenen op een uitstekende service. Zo kun je gemakkelijk online een afspraak maken en komen onze vakmensen op een moment dat jou uitkomt. Tijdens het bezoek nemen ze de tijd om jouw wensen en verwachtingen te bespreken en kunnen ze je advies geven over de beste manier van leggen en onderhoud van de vloer.

De GAMMA klusservice is een betaalbare en gemakkelijke manier om jouw nieuwe laminaatvloer snel en vakkundig te laten leggen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van het werk en kunt snel genieten van een nieuwe vloer. Ben je geïnteresseerd in onze klusservice? Boek hierboven je afspraak en laat ons jou helpen met het leggen van jouw nieuwe laminaatvloer!

Recent bekeken