klusidee
Maatwerk

Maatwerk raamdecoratie

16 stemmen

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Bij GAMMA kunt u de mooiste rolgordijnen, roljaloezieën, jaloezieën, plisségordijnen, vouwgordijnen, lamellen en vlinderjaloezieën in iedere gewenste maat bestellen.

 

Bekijk de benodigheden

Maatwerk raamdecoratie

Totale collectie

 

De totale collectie bestaat uit bijna 400 verschillende kleuren en materialen. Voor elke smaak en elke portemonnee hebben we passende raamdecoratie.
 

In onze bouwmarkt staat een bestelcomputer waarmee u eenvoudig raamdecoratie op maat bestelt. Ook kunt u vrijblijvend een prijsofferte opvragen. Daarnaast kunt u gordijnen en vouwgordijnen ook online gemakkelijk op maat bestellen. Klik hier om gordijnen of vouwgordijnen naar uw smaak samen te stellen. 

 

Maatwerk raamdecoratie eenvoudig bestellen met de bestelcomputer in uw GAMMA.

Past altijd
Alle producten uit de collectie zijn geschikt voor rechte ramen, maar ook voor bijzondere raamvormen zijn er vele oplossingen.
 

Dakramen
Ook voor dakramen hebben we diverse kleuren rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen.
 

Grote ramen
Paneelgordijnen en lamellen zijn bijzonder geschikt voor grote ramen omdat ze een maximale breedte hebben van 6 meter.
 

Schuine ramen
Lamellen en plisségordijnen laten zich eenvoudig plaatsen in schuine ramen.

Maatwerk raamdecoratie

Maatwerk raamdecoratie

lief!

 

Extra leuk voor de kinderkamer: lief! is een rolgordijnencollectie in verduisterende stoffen en met vrolijke kleuren, voor meisjes- en jongenskamer. Het rolgordijn wordt geleverd met een vrolijke kettinghanger.


Maatwerk raamdecoratie

Jan des Bouvrie raamdecoratie

 

De collectie bestaat uit rolgordijnen, roljaloezieën, jaloezieën en vouwgordijnen. Naast de kant-en-klaar collectie raamdecoratie heeft Jan des Bouvrie ook een uitgebreide maatwerkcollectie. Met meer keuze in kleuren en afwerking en precies op maat! Zijn favoriet is de horizontale jaloezie met een breed lamel en ladderband.

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat u nog geen producten hebt bekeken.