Ontdek de Gamma verf app

Eerste app in Nederland die zowel stijladvies, verfvisualisatie, als het kopen van verf ondersteunt

Utrecht, 29 maart 2021 | Deze week wordt door GAMMA de nieuwe app GAMMA Verf gelanceerd; een volgende stap in de steeds verdere digitalisering van de DIY sector en voor GAMMA een niet te missen station in de omnichannel propositie waarin alle touch points van de customer journey samenkomen. De app voorziet onder andere in vergaand kleur- en productadvies, maakt het mogelijk om stijladvies te bieden in elke gewenste situatie en maakt gebruik van computer vision-technologie, waarmee een kleur direct op een muur gevisualiseerd kan worden. Ook is het mogelijk om vanuit de app direct een bestelling van de gewenste kleur, als tester of direct in de gewenste hoeveelheid, en tezamen met bijbehorende schilderbenodigdheden te plaatsen.

In de app zijn ruim 5000 kleuren van verschillende fabrikanten direct te testen en vervolgens te bestellen. “We zijn al langere tijd bezig om binnen ons brede assortiment aan verf alle verschillende data met elkaar te verbinden, zodat we klanten nu ook digitaal goed kunnen helpen met het kiezen van de juiste verf. We zijn heel trots dat we hiermee een van de meest vooruitstrevende apps in de wereld op het gebied van verf lanceren, die onze klanten op veel verschillende vlakken in de customer journey kan helpen.” zegt Erik Tessels, Head of Commerce bij Intergamma. “Juist in deze tijd, waarbij een winkelbezoek minder voor de hand liggend is, is het fantastisch dat we de GAMMA Verf app introduceren om klanten maximaal te helpen en zo ook onze digitale services verder uit te breiden, passend bij de omnichannel propositie van GAMMA.”

De komende tijd rolt GAMMA meer innovaties uit op het gebied van verf, zoals handige verftesters waarbij het voor klanten mogelijk is om hun eigen kleur te creëren en deze direct te laten mengen als persoonlijk kleurtester.

De app is in opdracht van Intergamma, het moederbedrijf van GAMMA, ontwikkeld door &samhoud creative tech. De app GAMMA Verf is gratis te downloaden en beschikbaar voor Android en iOS. Meer informatie: GAMMA.nl/verf-app.

Over Intergamma
Intergamma B.V. is met haar winkelformules GAMMA Nederland, GAMMA België en KARWEI marktleider in de doe-het-zelfmarkt in de Benelux. Met een sterk winkelnetwerk en omnichannel strategie inspireert en helpt Intergamma haar klanten om van hun huis en tuin een echt en duurzaam thuis te maken. Intergamma behoort met een omzet van €1,7 miljard tot de top 3 van Nederlandse non-food retailbedrijven. Het bedrijf streeft naar verantwoord ondernemen, op een respectvolle manier voor de mens en zijn omgeving.

Over &samhoud creative tech
&samhoud creative tech helpt merken met digitale strategie, business modellen en innovatie en is ontwikkelaar van digitale producten en apps. Vanuit haar - visie together we build a brighter future - worden digitale producten gemaakt die een positieve impact op gebruikers hebben. &samhoud creative tech werkt voor diverse grote Nederlandse merken en ontving de Grand Spin Award voor het ontwikkelen van het digitale denken in Nederland.

NOOT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie aangaande GAMMA Verf, GAMMA en/of Intergamma neemt u contact op met:
Laurens Miedema, Manager Marketing & Communicatie GAMMA
06 – 53 442 215
l.miedema@intergamma.nl

Voor meer informatie aangaande &samhoud creative tech neemt u contact op met:
Elke Spaan, PR specialist
06 – 44 808 228
elke@burospaan.nl

Recent bekeken