Lamellen

Lamellen zijn ideaal voor ruimtes met afwijkende ramen, zoals bijvoorbeeld hoge of trapsgewijze ramen. Met deze verticale jaloezie├źn bepaalt op een gemakkelijke wijze de mate van inkijk en de lichtinval. Als je de lamellen volledig sluit, dan bieden ze complete verduistering en privacy. De kunststof lamellen zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals je badkamer of keuken.

Lamellen in standaard maten

 • Keuze uit diverse kleuren en maten
  • Breedte: vanaf 90 cm t/m 250 cm
  • Hoogte: vanaf 130 cm t/m 260 cm
 • Keuze uit stof en kunststof
 • Binnen 1 werkdag in huis
Bekijk standaard lamellen

Lamellen inkortservice

 • Keuze uit alle kleuren uit de standaard collectie
 • Keuze uit stof en kunststof
 • Tegen een kleine meerprijs door ons in breedte en/of hoogte aan te passen
 • Levertijd circa 2 weken
Start met inkorten

Lamellen op maat

 • Stel je eigen lamellen samen
 • Keuze uit vele kleuren en afwerkingen
 • Op maat gemaakt voor jouw raam
 • Levertijd circa 3 weken
Start met samenstellen

Geen zin of tijd om je raamdecoratie zelf in te meten of te monteren? Nieuwe gordijnen, jaloezi├źn of lamellen kun je door GAMMA Klusservice al laten monteren vanaf 30 euro per stuk.

Lamellen kopen bij GAMMA

Bij GAMMA vind je een groot assortiment lamellen waarmee je je huis volledig kan verduisteren en je privacy kan waarborgen. Door de verticale lamellen half dicht te draaien voorkom je inkijk. Terwijl je wel licht binnen krijgt, mooi gefilterd licht zelfs. Daarnaast is het fijne van de lamellen dat je ze zover open of dicht kan zetten als je zelf wil. Zo bepaal je precies hoeveel inkijk je hebt en hoeveel licht naar binnen valt. De lamellen weerkaatsen een deel van het zonlicht, zeker als ze een lichte kleur hebben. Daarmee houdt je zonnestralen buiten, en een klein deel van de zonnewarmte. Maak bij GAMMA een keuze tussen lamellen in standaard maten of lamellen op maat gemaakt, die je volledig zelf samenstelt via onze online configurator. Bekijk het assortiment lamellen van GAMMA en kies de lamellen die passen bij jouw kozijn en interieur!

Kunststof en stoffen lamellen

Binnen ons assortiment lamellen kom je voornamelijk kunststof lamellen en stoffen lamellen tegen. Kunststof lamellen, ook wel PVC-lamellen genoemd, zijn voornamelijk praktisch: ze zijn goed te reinigen, ze werken goed in vochtige ruimtes en ze hebben een strakke uitstraling. Wat betreft stoffen lamellen: deze hebben over het algemeen een warmere uitstraling dan kunststof lamellen. Daarom zijn stoffen lamellen een populaire keuze voor mensen die van een rustieke of huiselijke stijl houden. Lamellen hoef je verder niet te onderhouden, alleen af en toe schoon te maken. Je reinigt de kunststof lamellen met een vochtige doek, en de stoffen lamellen kunnen in de wasmachine.

Lamellen kopen: webshop en bouwmarkt

Bij GAMMA zijn de lamellen verkrijgbaar in de webshop en bouwmarkt. Bekijk bij de specifieke productomschrijving of de lamellen voorradig zijn en kom meer te weten over bezorging, bezorgkosten en onze services, zoals GAMMA Klusservice en inkortservice. Maak je keuze tussen lamellen in een standaard maat en profiteer van een snelle bezorging, of op maat gemaakte lamellen en ga volledig zelf aan de slag met onze online configurator. Heb je meer advies nodig? Bezoek een van onze bouwmarkten waar een klusexpert voor je klaar staat.

Recent bekeken