• Veilige opslagruimte vanaf 4m3
  • Bereken je prijs online en boek direct
  • Inclusief ophalen en terugbrengen
  • Minder ruimte nodig? Gratis aanpassen!
Boek je opslagruimte

Ga je verbouwen of verhuizen en zoek je opslagruimte voor je spullen? Dat regel je gewoon bij GAMMA. Volg de onderstaande stappen, bereken je prijs en vraag meteen jouw opslagruimte aan

Zo werkt het

Stap 1: Bereken je opslagruimte

Gebruik de rekentool en bepaal hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Heb je uiteindelijk meer of minder ruimte nodig? Dan kun je je maandbedrag kosteloos laten aanpassen.

Stap 2: Boek je opslagruimte online

Heb je opslagruimte gevonden die je zoekt? Vul je gegevens in om de opslagruimte te boeken en een datum voor de ophaalafspraak in te plannen.

Stap 3: Inpakken en ophalen

Op de ophaaldag halen we de spullen bij je op. Dit kan met de basis of (optionele) premium service. Doe het sjouwwerk zelf of laat ons het zware werk doen. De keuze is aan jou! Wij nemen jouw opslagunits mee naar de opslaglocatie. Opgeruimd staat netjes!

Stap 4: Laat je spullen terugbrengen

Klaar met je verbouwing of verhuizing? Plan dan meteen een bezorgafspraak in. Je spullen worden op hetzelfde adres of elders weer netjes bij je bezorgt. Simpel!

Geregeld door Inbox Storage

Voor deze dienst werkt GAMMA samen met Inbox Storage. Dat is veilige opslagruimte met pickup en delivery-service. Goed geregeld!

Meest gestelde vragen

Waar zijn de opslaglocaties?

Wij werken in heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Wij zijn graag de gemakkelijkste keuze, wij komen de spullen bij jou thuis ophalen, slaan ze op en bezorgen ze weer bij je thuis als je ze nodig hebt. Jouw spullen worden opgeslagen in een van onze warehouses centraal in het land.

Hoe zijn mijn spullen beveiligd?

Het grootste risico komt bij veel opslaglocaties van mede huurders. Daarom heeft bij Inbox alleen geaccrediteerd personeel toegang tot jouw spullen. Desondanks voldoen we ook aan de hoogste eisen die verzekeraars aan opslagbedrijven stellen. Onze gebouwen hebben inbraak-, camera-, toegangsbeveiliging en we houden de temperatuur voor je in de gaten.

Hoe zit het met meer of minder kosten?

Extra kosten, zoals laadtijd of opslagupgrade, worden achteraf gefactureerd op basis van de hetgeen feitelijk is gebruikt. Dus heb je meer opslagruimte in gebruik dan geboekt of duurde het inladen net even langer dan ontvang je hiervoor een extra factuur.

Zijn mijn spullen verzekerd?

Bij Inbox ben je standaard gedekt met een basis verzekering voor de werkzaamheden die Inbox voor je uitvoert. Dus als we hebben afgesproken dat jij de spullen inpakt en verpakt maar er ontstaat schade, dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.
Ondanks het feit dat we iedere dag bezig zijn om fouten te minimaliseren en te voorkomen, kan er altijd iets verkeerd gaan. In dat geval zijn we ruim verzekerd tijdens het ophalen, vervoer en terugbrengen van je spullen. Deze dekking is altijd secundair op jouw bestaande inboedelverzekering.

Hoe bereid ik mijn afspraak zo goed mogelijk voor?

Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk. Na het boeken zullen wij je met zoveel mogelijk tips helpen. Daarnaast is het belangrijk om je spullen goed in te pakken en te verpakken. Gebruik hiervoor de verhuisdozen en inpakbenodigheden uit ons assortiment.

Kan ik tussentijds bij mijn spullen?

Wil je zelf bij je spullen of heb je ineens iets nodig? Dan kunnen wij deze voor minimaal €35 bij je komen terugbrengen. Uiteraard ben je ook welkom bij onze warehouse, centraal in de Randstad. Dat is natuurlijk gratis. Laat het wel even weten, dan zetten we je spullen en de koffie voor je klaar!

Waarom de opslagservice van GAMMA?

Het opslaan van je spullen wordt vaak onderschat. Voordat het goed kan worden opgeslagen moet je je spullen verpakken, auto regelen, vervoeren, hulp inroepen, je opslagruimte indelen en bij het terugbrengen moet dat allemaal nog een keer. Wij nemen je dit uit handen.
Daarnaast zorgen we ervoor dat onze tarieven toch concurrerend zijn met de reguliere tarieven van self storage aanbieders. Dus meer service, voor een concurrerende prijs.

Recent bekeken