Opslag huren bij de GAMMA Opslagservice

  • Boek eenvoudig online
  • Stel je eigen pakket samen
  • Altijd opgehaald en teruggebracht
  • Betaal alleen voor de ruimte die je gebruikt
  • Lage kubieke meter prijs
Direct boeken

Opslag huren bij de GAMMA opslagservice

Regel eenvoudig opslagruimte bij GAMMA voor al jouw spullen. Handig tijdens je verhuizing of verbouwing, of gewoon wanneer je thuis structureel meer ruimte nodig hebt. Het maakt niet uit of je je spullen één maand of tien jaar wilt opslaan – je spullen worden altijd bij jou opgehaald en ook weer teruggebracht als je deze weer nodig hebt. Doe je zelf het sjouwwerk of wil je hulp van ons? Maak je keuze en regel het online in 5 minuten.

Hoe werkt het?

Stap 1
Voer je postcode in en gebruik de handige rekentool om de benodigde ruimte te bepalen. Kies de looptijd en het servicepakket. Voer tot slot de gewenste ophaaldatum in.

Boek nu

Stap 2
Jouw ophaalafspraak vindt plaats met een of twee sjouwers, afhankelijk van je gekozen pakket. Bereid je goed voor op jouw afspraak met onze slimme opslagtips uit de mail.

Stap 3
Heb je jouw spullen in de opslag weer nodig? Plan dan jouw bezorgafspraak. Op de afgesproken datum worden je spullen weer netjes bij jou thuis afgeleverd.

Kies jouw pakket: Doe het zelf óf Doe het samen

De Opslagservice van GAMMA is een samenwerking met onze partner InboxStorage. Zij hebben twee servicepakketten samengesteld: een doe-het-zelfpakket en een doe-het-samenpakket. Vind je sjouwen niet erg? Ga dan voor de doe-het-zelfoptie. Wij helpen ook nog een handje. Regel je het liever samen? Kies dan het doe-het-samenpakket en wij doen al het sjouwwerk.

Meest gestelde vragen

Waar zijn de opslaglocaties?

Wij werken in heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt. Wij zijn graag de gemakkelijkste keuze, wij komen de spullen bij jou thuis ophalen, slaan ze op en bezorgen ze weer bij je thuis als je ze nodig hebt. Jouw spullen worden opgeslagen in een van onze warehouses centraal in het land.

Hoe zijn mijn spullen beveiligd?

Het grootste risico komt bij veel opslaglocaties van mede huurders. Daarom heeft bij Inbox alleen geaccrediteerd personeel toegang tot jouw spullen. Desondanks voldoen we ook aan de hoogste eisen die verzekeraars aan opslagbedrijven stellen. Onze gebouwen hebben inbraak-, camera-, toegangsbeveiliging en we houden de temperatuur voor je in de gaten.

Hoe zit het met meer of minder kosten?

Extra kosten, zoals laadtijd of opslagupgrade, worden achteraf gefactureerd op basis van de hetgeen feitelijk is gebruikt. Dus heb je meer opslagruimte in gebruik dan geboekt of duurde het inladen net even langer dan ontvang je hiervoor een extra factuur.

Zijn mijn spullen verzekerd?

Bij Inbox ben je standaard gedekt met een basis verzekering voor de werkzaamheden die Inbox voor je uitvoert. Dus als we hebben afgesproken dat jij de spullen inpakt en verpakt maar er ontstaat schade, dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk.
Ondanks het feit dat we iedere dag bezig zijn om fouten te minimaliseren en te voorkomen, kan er altijd iets verkeerd gaan. In dat geval zijn we ruim verzekerd tijdens het ophalen, vervoer en terugbrengen van je spullen. Deze dekking is altijd secundair op jouw bestaande inboedelverzekering.

Hoe bereid ik mijn afspraak zo goed mogelijk voor?

Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk. Na het boeken zullen wij je met zoveel mogelijk tips helpen. Daarnaast is het belangrijk om je spullen goed in te pakken en te verpakken. Gebruik hiervoor de verhuisdozen en inpakbenodigheden uit ons assortiment.

Kan ik tussentijds bij mijn spullen?

Wil je zelf bij je spullen of heb je ineens iets nodig? Dan kunnen wij deze voor minimaal €35 bij je komen terugbrengen. Uiteraard ben je ook welkom bij onze warehouse, centraal in de Randstad. Dat is natuurlijk gratis. Laat het wel even weten, dan zetten we je spullen en de koffie voor je klaar!

Waarom de opslagservice van GAMMA?

Het opslaan van je spullen wordt vaak onderschat. Voordat het goed kan worden opgeslagen moet je je spullen verpakken, auto regelen, vervoeren, hulp inroepen, je opslagruimte indelen en bij het terugbrengen moet dat allemaal nog een keer. Wij nemen je dit uit handen.
Daarnaast zorgen we ervoor dat onze tarieven toch concurrerend zijn met de reguliere tarieven van self storage aanbieders. Dus meer service, voor een concurrerende prijs.

Recent bekeken