alabastine muurdécor

Iedere muur eenvoudig decoreren met Alabastine MuurDécor

Creëer nu in 2 simpele stappen zelf een uniek Beton of Zand effect op de muur met MuurDécor. Breng het eenvoudig aan met de Roller en werk het vervolgens in één keer glad af met de Strijker. Kleine beschadigingen en oneffenheden zijn met Muurdécor meteen weggewerkt. Kies uit drie kleuren MuurDécor Beton effect en MuurDécor Zand effect. 

Met Alabastine MuurGlad is het mogelijk om zelf de wanden te egaliseren en kleine oneffenheden weg te werken. Maar dan moet de wand daarna nog altijd worden geschilderd of behangen. MuurDécor biedt meteen een decoratieve eindlaag en egaliseert ook meteen kleine oneffenheden en beschadigingen. De klus is dus in één keer klaar! Bekijk ook het stappenplan Betonlook realiseren

Welke kleuren
MuurDécor vult 0 tot 2 mm, kan op alle steenachtige ondergronden en is er in Beton effect en Zand effect, met ieder drie kleuren. In de zandkleuren heb je Parelzand (Ral 9010), Duinzand (Ral 9001) en Brandingzand (Bruingrijs). In de betonlook heb je Modern Beton (lichtgrijs), Authentiek Beton (middengrijs) en Industrieel Beton (donkergrijs).

In 2 stappen
MuurDécor is rechtsreeks uit de emmer te verwerken in twee gemakkelijke stappen met de MuurGlad Roller en Strijker. Een voordeel is dat de pasta kant-en-klaar is en dus niet aangemaakt hoeft te worden. De emmer is rechthoekig zodat de roller direct in de emmer kan. Na het aanbrengen van de pasta is het mogelijk om nog enige tijd te werken in de pasta voordat het droog is. Zodat kleine oneffenheden gecorrigeerd kunnen worden in het werk. Het eindresultaat mag er zijn; een mooie egale wand!