Alecto Beveiligingscamera IP DVC-125IP Draadloos met App

(1 klantreviews)
59.
99
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Met app
  • Bewegingsdetectie

De Alecto Beveiligingscamera IP DVC-125IP Draadloos met App is een binnen camera met gratis app, waarmee je ruimtes in je woning of bedrijf op afstand kunt monitoren via de smartphone. Dat geeft een veilig en zeker gevoel.

Specificaties
De installatie van de DVC-125IP verloopt simpel en snel, dankzij een eenvoudig installatieproces via de app (Android en iOS). Deze app is gratis te downloaden in de Apple Store of Google Play. De app geeft de mogelijkheid het systeem met meerdere camera’s uit te breiden. Dat betekent: altijd en overal zicht in verschillende ruimtes en weten wat er gebeurt in je woning of bedrijf. Ook als je zelf niet in de buurt bent. 

 
De DVC-125IP is zodanig in te stellen dat je een pushbericht in je scherm krijgt zodra de camera een beweging detecteert. Je kunt dan via de app kijken wat er aan de hand is. Daarna kun je bijvoorbeeld: 
 
  • met een druk op de knop de beelden op een SD-kaart opnemen (als snapshot of filmpje)
  • of via de app terug spreken
 
Voor het gebruik van de camera, de opslag van de beelden of het gebruiken van de internetverbinding tussen de app en bewakingscamera is geen abonnement nodig.
 
De camera beschikt over een draadloze netwerkadapter zodat je deze via WiFi kunt aansluiten op je netwerk. Gebruik je liever een netwerkkabel? Dat kan natuurlijk ook. Je telefoon of pad hoeft overigens niet op hetzelfde netwerk aangesloten te zijn om de beelden te bekijken. Als je online bent, waar ook ter wereld, kun je met je app de beveiligingscamerabeelden bekijken. bsp;
 
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 583639
Type(nummer) DVC-125IP
Merk Alecto
Ecocheque Nee
Algemeen
Kleurfamilie Wit
Inhoud set Zender
Type Camera
Materiaal Kunststof
Gebruik
Geschikt voor app Ja
Geschikt voor vochtige ruimtes Nee
Technische kenmerken
Aansluitingen UTP LAN of Wi-Fi
Draadloos protocol Wifi
Voeding Netspanning
Bewegingsdetectie Ja
Kijkhoek 90.0 graden
Max. resolutie 1280 x 720 VGA
Microfoon Ja
Nachtzicht Ja
Netspanning 230.0 Volt
Omvalbeveiliging Ja
Wifi Ja
Reviews worden geladen

Recent bekeken