(38 klantreviews)
27.
99
90x300cm 180x180cm
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

 • Afmeting ca. (hxb) 90x300 cm
 • Materiaal: gespleten bamboe

 • Balkonscherm split bamboe bij GAMMA

  Voor meer privacy op je balkon is een natuurscherm als balkonscherm ideaal. Door een scherm te bevestigen aan je bestaande omheining verminder je de inkijk van buitenaf, houdt je wat wind tegen en krijg je een natuurlijke uitstraling.

  Het scherm bevestig je eenvoudig met bijvoorbeeld bevestigingsdraad aan het bestaande hekwerk of omheining. Dit scherm is geschikt voor op het balkon of als voortuin hek. Het tuinscherm is gemaakt van gespleten bamboestokken. Bamboe staat bekend om zijn buigzaamheid en flexibiliteit. Het scherm is ca. 90 x 300 cm en is eenvoudig op maat te maken. Dit is een natuur product en hierdoor zal doorkijk mogelijk zijn en kunnen de afmetingen iets afwijken.

  Natuurschermen

  Een natuurscherm kan een ideale oplossing zijn voor een afscheiding met een natuurlijke uitstraling. Natuurschermen kunnen bevestigd worden tegen een gaasscherm of tegen palen. Bij de meeste natuurschermen is het mogelijk om klimplanten hierin te laten groeien. Hierdoor is het ideaal om een natuurscherm te gebruiken tegen je gaasscherm terwijl je wacht tot de klimplanten volledig begroeid zijn. Lage natuurschermen zijn ideaal voor op een balkon om meer privacy te creëren met een natuurlijke uitstraling. De meeste natuurschermen kunnen bevestigd worden met binders, nieten of schroeven. Zorg ervoor dat het scherm niet in direct contact komt met de ondergrond om de levensduur te verlengen.

  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productnummer 583276
  Gewicht product 5050 gr
  Merk Videx
  Duurzaam Nee
  Algemeen
  Kleur Naturel
  Materiaal Plant-/gras (vezel)
  Type Balkonscherm
  Afwerking Ruw
  FSC-keurmerk Nee
  PEFC keurmerk Nee
  Kleurfamilie Hout
  Materiaal (detail) Bamboe
  Gebruik
  Toepassing Tuinschermen
  Toepassingsgebied Buiten
  Etiket informatie
  Reviews worden geladen

  Recent bekeken