440.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Verstelbaarheid breedtemaat van 76,5 cm tot 78,5 cm
  • Geschikt voor douchebak en vloermontage
  • 6 mm dik veiligheidsglas

Bruynzeel

De Bruynzeel Lino hoekinstap douchecabine 80x195 cm is ideaal toepasbaar wanneer er weinig ruimte beschikbaar is. Doordat de instap op de punt van de douchecabine plaats vindt kan bijvoorbeeld een badmeubel tot dicht naast de cabine worden gemonteerd. De twee schuifdeuren gaan soepel open en dicht dankzij de tandemrollers die los kunnen worden geklikt zodat de moeilijk bereikbare plekken makkelijk kunnen worden schoongemaakt. De verstelbaarheid van deze cabine is 76,5 tot 78,5 cm. Te plaatsen op een douchebak, op een dorpel of direct op de tegelvloer.

Kenmerkend voor Lino zijn de modern vormgegeven aluminium profielen en de brede variatie aan mogelijkheden. Van een ruimtebesparende kwartrond of vijfhoek tot een hoekinstap, draaideur, pendeldeur, 2 of 3-delige schuifdeur en zijwand. Alle Lino douchecabines zijn 195 cm hoog en zijn voorzien van 6 mm veiligheidsglas (m.u.v. de 3-delige schuifdeur (5 mm)). Met Lino kun je werkelijk alle kanten op!

Bekijken
De getoonde variant kan per bouwmarkt verschillen. Deze opstelling is te bezichtigen in de volgende GAMMA bouwmarkten: Amsterdam-Slotervaart, Boxtel, Breda, Elburg, Geldrop, Gouda, Haarlem, Hellevoetsluis, Kerkrade, Koog aan de Zaan, Oosterhout, Ridderkerk, Roermond, Spijkenisse en Venlo.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 558609
EAN 8711452639480
Gewicht product 43.000 gr
Hoogte product 1,95 m
Lengte product 80 cm
Breedte product 80 cm
Merk Bruynzeel
Algemeen
Type Douchecabine
Reviews worden geladen

Recent bekeken