Fynn Vloerkleed Beige 70 mm 160x230 cm

(12 klantreviews)
139.
00
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Hoogpolig met een hoogte van 70 mm en een poolstructuur van losse dikke draden
  • Luxe modern vloerkleed van geweven vezels

Het Fynn vloerkleed beige 70 mm 160x230 cm is een hoogpolig karpet dat zeer comfortabel aanvoelt. Door de hoge poolstructuur en de lichte glans krijgt het vloerkleed Fynn een luxe uitstraling. Door de beige kleur krijgt elk woonvertrek een moderne look.

Garantie
Met een jaar garantie op het vloerkleed doe je een betrouwbare aankoop..

Onderhoud
Gebruik bij de voor- en achterdeur van je woning altijd een deurmat. Hiermee voorkom je dat er vuil in je woning terecht komt en wordt het vloerkleed ook niet vuil. Daarnaast voorkomt dit krassen op je laminaatvloer. Draai af en toe het vloerkleed om, zodat slijtage op veel belopen plekken voorkomen wordt. Voor ieder type vloerkleed is er specifiek onderhoud nodig. Een hoogpolig vloerkleed kan je bijvoorbeeld het beste uitkloppen. Stofzuig je vloerkleed daarnaast iedere week met een stofzuiger met roterende borstel. Voor vloerkleden met een hoge pool adviseren wij om de stofzuiger op een lagere stand te zetten.

Vlekken
Maak ontstane vlekken onmiddellijk schoon. Hierdoor voorkom je dat de vlek zich op het vloerkleed verder verspreidt. Maak vloeibare vlekken altijd van buiten naar binnen schoon. Dep eerst alle vloeibare vlekken op met een droge, schone doek of met keukenpapier. Wij adviseren je om de vlekken te verwijderen met lauw water. Laat de vlek in een natte badstof handdoek of doek trekken. Ga niet wrijven, maar leg juist de natte handdoek of doek op de vlek en wacht tot deze helemaal opgedroogd is. Rode wijnvlek in het tapijt? Wij raden af om zout en witte wijn te gebruiken, dit maakt de vlek alleen maar erger. De garens van het vloerkleed kunnen beschadigd raken als je de vlekken probeert weg te schrobben. Als de vlek nog niet verwijderd is, bekijk dan de speciale tapijtreinigers, zoals de HG tapijt & bekledingreiniger 1L: deze is verkrijgbaar in de bouwmarkt.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 619374
Gewicht product 14170 gr
Hoogte product 7.0 cm
Lengte product 1.6 m
Breedte product 2.3 m
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Decor Beige
Kleur Beige
Lijn Fynn
Vorm Rechthoek
Kleurstaal Ja
Kleurfamilie Bruin
Materiaal Stof/textiel
Type artikel Vloerkleed
Gebruik
Geschikt voor wasmachine Nee
Zuignap onderkant Nee
Binnen/buitengebruik Binnen
Technische kenmerken
Antistatisch Nee
Maatwerk Nee
Productiemethode Machinaal gemaakt
Poolstructuur Losse draad dik
Poolgewicht 2650.0 g/m²
Poolhoogte 70.0 mm
Stofsamenstelling Geweven vezels
Antislip Nee
Etiket informatie

Heb je alles voor je klus?

Heb je alles voor je klus?
Reviews worden geladen

Recent bekeken