319.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving


Gardena

De Gardena Smart Sensor Control set bestaat uit de smart Besproeiingscomputer, de smart Gateway en de smart Sensor. De besproeiingscomputer stuurt automatisch de bewatering van je tuin aan. In de Gardena smart App kan je de sproeitijden instellen. Ook kan je hier het sproeischema coördineren met het maaischema van de Gardena smart Sileno robotmaaier. 

De smart Gateway zorgt ervoor dat je Gardena smart systemen met elkaar kunnen communiceren. Hiervoor heeft de smart Gateway een internetverbinding nodig, sluit daarom je smart Gateway aan op je router.

De smart Sensor verteld de besproeiingscomputer of het tijd is om te sproeien. Om dit te bepalen leest de smart Sensor de buitentemperatuur, bodemvochtigheid en lichtintensiteit af. Hierdoor wordt de besproeiing van je tuin nog preciezer en actueler. Het schema kan je natuurlijk altijd aanpassen in de Gardena smart App.

De set is ideaal voor een automatische besproeiing met de Gardena Micro-Drip of Sprinkler systeem. De smart Sensor en smart Besproeiingscomputer werken dankzij twee of drie AA 1.5 V alkaline batterijen (niet inbegrepen).

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 551192
EAN 4078500018883
Merk Gardena
Algemeen
Type Smart system

Klantreviews

Reviews worden geladen

Recent bekeken