3.4/5 (60 klantreviews)
€ 31.99
25.
59
Aanbieding nog 5 dagen geldig
In welke bouwmarkt te koop?
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Formaat varieert tussen 30 - 80 mm
  • Geschikt voor tuinpad, oprit en platte daken

Decor

Zwart Siergrind 30-80 mm
Siergrind Pebbles zijn geschikt om jouw tuin van decoratieve muurtjes, bloembakken of borders te voorzien. Het siergrind is een prachtige steen dat jouw tuin net dat beetje extra geeft. Het zwarte siergrind kenmerkt zich door zijn grove en robuuste uiterlijk. Het stevige siergrind kan uitstekend worden gecombineerd met andere materialen, denk aan tegels of trommelstenen. Het grind is door de hele tuin te gebruiken en kan verschillende doeleinden hebben. Zo kun je grind gebruiken als tuinpad of oprit, maar ook kunnen de kiezels een decoratieve functie hebben. Het fijne aan grind is dat je amper rekening hoeft te houden met drainage, want grind heeft van zichzelf een drainerende werking. Bij Nederlandse regenbuien heb je dus geen last van waterplassen die achterblijven. Het onderhoudsniveau van grind is relatief laag. Als het eenmaal ligt, ligt het gewoon goed. Gebruik een grindrooster om voor een stabiele ondergrond te zorgen en gebruik een worteldoek om vervelend onkruid tegen te houden.

Kleurkwaliteit
Ook moet je rekening houden met enig kleurverschil in vergelijking met de foto. Steen is een natuurproduct en kan, afhankelijk van waar de steen vandaan komt, iets verschillen van kleur. Mocht je van plan zijn je grindpad in twee keer te leggen, dan is het handig om het grind in één keer te kopen. Daardoor voorkom je kleurverschillen binnen verschillende productiepartijen. Het kleurverschil tussen nat en droog grind zal altijd blijven.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 151879
EAN 8711434388825
Merk Decor
Duurzaam huis Nee
Algemeen
Kleur Grijs
Kleurfamilie Grijs
Inhoud 20 kg
Soort grind Grind
Materiaal Natuursteen
Eigenschap materiaal Natuurlijk, Duurzaam
Type Grind
Gebruik
Afnamegrootte Losse zak

Vaak samen gekocht

Grind Keien Carrara Wit 40-80 mm 20% korting 20% korting
43 klantreviews
Wit Siergrind 40-80 mm Grind is door de hele tuin te gebruiken en kan verschillende doeleinden hebben. Zo kun je grind gebruiken als tuinpad of oprit, maar ook kunnen de kiezels... Wit Siergrind 40-80 mm Grind is door de hele tuin te gebruiken en kan verschillende doeleinden he...
10.
79
13.49
Aanbieding nog 5 dagen geldig
Bekijk alles in keien
Reviews worden geladen

Recent bekeken