close

Slapen

Slapen

Een mens slaapt gemiddeld zo'n 8 uur per dag. Gedurende uw slaap herstelt u van de dag en kunt u er de volgende ochtend weer fris en fruitig tegenaan. U brengt dan ook veel tijd door in uw slaapkamer. Het is voor uw gezondheid van belang dat u goed slaapt. Bij GAMMA vindt u alles wat u nodig heeft voor een comfortabele slaapkamer, zoals bedden en boxsprings, kledingkasten en nachtkastjes.

Bedden & boxsprings

Een bed stelt u zelf samen uit een ledikant, lattenbodem en matras, terwijl een boxspring al compleet is; bestaande uit een bedbodem met matras. U kunt deze nog voorzien van een topmatras.

Matrassen

Voor een goede nachtrust is juiste ondersteuning van uw lichaam belangrijk. Kies dan ook een goed matras voor in uw bed.

Kledingkasten

Met de kledingkasten uit het assortiment van GAMMA heeft u iedere ochtend snel uw kleding bij de hand en bergt u ze 's avonds eenvoudig op.

Nachtkastjes

Door naast uw bed een nachtkastje te zetten, heeft u uw spullen snel bij de hand. Ideaal om bijvoorbeeld een glas water, boek, bril of afstandsbediening op te plaatsen.