toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Fietspompen

15 resultaten
Bekijk de TOP 10
Jumbo fietspomp
(11)
17.
99
Alleen met GAMMA Voordeelpas
  • Online op voorraad
Fietspomp OK
(11)
6.
00
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Alleen in bouwmarkt te koop
Verloopnippelset
(1)
4.
59
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Alleen in bouwmarkt te koop
Pompslang
3.
99
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Alleen in bouwmarkt te koop

Fietspomp kopen bij GAMMA

Met een goede fietspomp voorkom je zachte of lege fietsbanden waardoor je altijd lekker weg fietst. Met behulp van een fietspomp blaas je lucht in fietsbanden. De slang van de fietspomp sluit je aan op het profiel van de fietsband waarna je door middel van een pompsysteem lucht in de band pompt. Tegenwoordig zijn er ook pompsystemen waarbij je zelf minder inspanning levert, zoals de fietspomp met een CO2 systeem. Bij GAMMA vind je zowel moderne als klassieke varianten, zo heb je altijd wel een geschikte fietspomp.

Fietspomp types

Tegenwoordig vind je fietspompen in verschillende types. De Jumbo fietspomp is al jaren een klassieker en niet weg te denken uit menig huishouden. Deze fietspomp herken je meteen aan het houten plankje en de houten greep van de pomp. Met de klem aan het einde van de slang zet je de pomp vast op het (Hollandse dunlop) ventiel. Ook heb je tegenwoordig een fietspomp met drukmeter. Hiermee zie je precies hoeveel bar en lucht in de band zit. Ga je voor snelheid en gemak? Bekijk dan eens de fietspomp compressor, zoals de Dresco CO2 pomp inclusief patroon. Met deze fietspomp pomp je je banden snel op onder hoge druk. De pomp is geschikt voor alle fietsventielen. Zoek je een compacte fietspomp die je bijvoorbeeld ook eenvoudig vastzet aan je fiets, dan is een handpomp ideaal.

Fietspomp accessoires

Of je nu een fietspomp onderweg hebt of er standaard een in de schuur hebt staan, bij iedere fietspomp passen bijbehorende accessoires. Ze heb je bijvoorbeeld een handige verloopnippelset, zodat je met jouw fietspomp bijvoorbeeld ook skippyballen of luchtbedden kunt oppompen. Deze 4-delige set met adapters voor Schräder en Presta ventielen kunnen ook gebruikt worden voor autobanden. Bij GAMMA vind je ook andere accessoires, zoals de Dresco CO2 patronen, en ook een pompslang waarmee je eenvoudig het standaard model pompslang vervangt.

Fietspomp online kopen of in de bouwmarkt

Wil je een fietspomp kopen? Bestel deze dan eenvoudig en snel online of fiets langs bij een bouwmarkt bij jou in de buurt. Alle bestellingen die op doordeweekse dagen voor 21:00 uur zijn gemaakt, worden de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Toch niet tevreden? Geen probleem, bij ons heb je altijd 30 dagen bedenktijd.

Recent bekeken