AXA fietssloten

AXA ringslot ren2
(1)
10.
99
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Alleen in bouwmarkt te koop

Als je op de fiets ergens heen gaat, dat wil je natuurlijk wel dat je je fiets veilig weg kunt zetten. Met een AXA fietsslot zorg je ervoor dat het dieven lastig danwel onmogelijk wordt gemaakt om je fiets te ontvreemden. Bij GAMMA heb je daarvoor de keuze uit een ruim assortiment fietssloten van het merk AXA. Zo hebben we standaard ringsloten voor een permanente bevestiging aan je fiets maar ook bijvoorbeeld praktische kettingsloten zodat je je fiets aan een ander object kunt vastmaken. Neem eens een kijkje in ons assortiment en schaf het AXA fietsslot van je voorkeur aan.

De voordelen van AXA fietssloten

Je hebt verschillende voordelen als je kiest voor een fietsslot van het merk AXA. Het maakt daarbij niet uit of je voor een kettingslot of een ringslot kiest. Het belangrijkste voordeel van een AXA fietsslot is de veiligheid die ermee geboden wordt. Zo hebben de kettingsloten schakels van gehard staal wat het moeilijk maakt om de ketting door te knippen. De bijbehorende cilindersloten zijn beveiligd tegen boren.

Meer over het merk AXA

AXA heeft als stelregel: wat je bezit, wil je ook graag houden. Voor het behoud van je fiets heeft AXA daarom verschillende slotopties in het assortiment. Of het nu gaat om de beveiliging van een kinderfiets of een E-bike: voor elk soort fiets biedt AXA de gewenste bescherming. Het grootste gedeelte van het assortiment ringsloten van AXA voldoet bovendien aan de normen voor het afsluiten van een fietsverzekering.

AXA fietssloten kopen bij GAMMA

Wil je ook AXA fietssloten bij GAMMA kopen? Breng dan een bezoek aan een van onze bouwmarkten of bestel je gewenste slot voor je fiets gemakkelijk in onze webshop. En ook voor allerlei andere producten op het gebied van fietsen en klussen kun je online bij ons terecht. Het voordeel van online shoppen bij ons is bijvoorbeeld dat je:
• kunt kiezen op welke dag je bestelling bezorgd wordt;
• uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen een keuze kunt maken;
• vragen kunt stellen via de handige kluschat;
• bij ons ook heel goed spullen kunt huren.

Recent bekeken