toon meer toon minder
  • AXA
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

AXA fietssloten

17 resultaten

AXA-slot kopen bij GAMMA

Ben jij op zoek naar een nieuw slot voor je fiets? Met een AXA-slot zorg je ervoor dat je je fiets altijd veilig op slot staat. Geef dieven geen kans en zet je fiets in ieder geval met één slot vast. Bij GAMMA kies je uit een ruim aanbod van verschillende hoogwaardige sloten van AXA. Van een standaard ringslot dat onder je zadel bevestigd wordt, tot handige kettingsloten om je fiets aan een rek, paal of een andere fiets vast te zetten. Bekijk alle fietssloten in onze webshop en bestel jouw nieuwe AXA-slot direct online!

AXA-slot bestellen voor je fiets

Door te kiezen voor een AXA-slot haal je een kwalitatief hoogwaardig slot in huis. Zo weet je zeker dat jouw fiets, E-bike of scooter veilig staat. Voor extra veiligheid kan je ook twee of meer AXA-sloten bestellen. Voor je fiets kan het bijvoorbeeld handig zijn om een ringslot en kettingslot te combineren. Zo staat je fiets goed op slot, je zet deze makkelijk ergens aan vast en de beide wielen zijn beschermd. Weet je niet zeker welk type slot je moet kiezen? We geven je graag een overzicht van de verschillende manieren om je fiets vast te zetten en helpen je bij het kiezen van het juiste soort fietsslot voor jouw fiets.

Kettingslot, ringslot, kabelslot of spiraalslot van AXA

Je hebt bij GAMMA ruime keuze uit verschillende soorten AXA-sloten. Een ringslot zit vast aan het frame van je fiets en zorgt ervoor dat je fiets onbruikbaar is zolang hij op slot zit. Met een kettingslot maak je je tweewieler vast aan een ander object, zoals een hek, lantaarnpaal of boom. Deze sloten hebben schakels van gehard staal, waardoor ze bijna onmogelijk zijn door te knippen. Een kabel- of spiraalslot is gemaakt van staaldraad met een kunststof omhulsel aan de buitenkant. Hiermee zet je jouw fiets vast zonder het risico dat je frame beschadigd raakt. Je kan ook kiezen voor een insteekketting of -kabel. Dit is een combinatie van een AXA-ringslot en een kettingslot, waarbij je het kettingslot direct aan het ringslot bevestigd.

Online de beste AXA-sloten kopen

Bij GAMMA koop je jouw nieuwe AXA-slot gemakkelijk online. Als het slot dat je wilt online op voorraad is, heb je het doorgaans de volgende dag al in huis. Let bij het kiezen van je slot wel of het goed geschikt is voor jouw fiets, kinderfiets, scooter of motor. Bij een kettingslot of kabelslot is bijvoorbeeld de lengte belangrijk: het slot moet immers door het frame van je tweewieler én aan een paal of hek vastgemaakt kunnen worden. Als je je fiets, scooter of motor wilt laten verzekeren tegen diefstal, let er dan op dat je AXA-slot een ART-goedkeuring heeft. Verzekeraars eisen vaak per type vervoersmiddel een slot uit een andere ART-categorie. Pak je meteen de rest van je fiets ook aan? Bekijk in de webshop het complete aanbod aan fietsaccessoires en -onderdelen.

Bekijk de beste AXA-sloten in onze webshop en bestel jouw nieuwe fietsslot direct online! Of kom langs in de GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt om alle AXA-sloten zelf te zien en gelijk jouw slot of sloten mee te nemen. Zo weet je zeker dat jouw fiets veilig is!

Recent bekeken