• Foscam
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Foscam IP-camera's

6 resultaten

Je wilt je huis of kantoor nu eenmaal goed beveiligen en het gebruik van een IP-camera is dan geen overbodige luxe. Bij GAMMA kun je kiezen uit verschillende merken voor dit soort camera’s, waaronder ook Foscam IP-camera’s. Bekijk ons assortiment online of breng een bezoekje aan een van onze bouwmarkten. Je kunt de Foscam IP-camera van je voorkeur dan heel gemakkelijk aanschaffen.

Wat kun je allemaal met een Foscam IP-camera?

Een Foscam IP-camera is een heel gemakkelijke manier om je huis of bijvoorbeeld je kantoorpand met camerabeveiliging in de gaten te houden. Je kunt met je laptop of smartphone inloggen op de camera zodat je vanaf elke locatie de hoge resolutie beelden kunt bekijken. Sommige van deze camera’s zijn geschikt voor outdoor gebruik, anderen zijn juist ideaal om binnen te gebruiken (door ze voor het raam te plaatsen). Maar ook voor speciale babycamera’s is het merk Foscam uitermate geschikt. Daarmee beschik je over een draadloze babymonitor, zodat je ook via je smartphone, tablet of laptop je baby goed in de gaten kunt houden. Het handige van zo’n camera is verder dat die ook onregelmatigheden vastlegt met behulp van sensoren. Zo merk je snel of er beweging is of wat bijvoorbeeld de temperatuur is.

Je Foscam IP-camera kopen bij GAMMA

Zoals je inmiddels gezien hebt, heb je bij GAMMA de keuze uit een groot aantal verschillende Foscam IP-camera’s. Wil je ook zo’n camera bij GAMMA kopen voor extra veiligheid aan huis of je kantoor? Kom dan naar een van onze bouwmarkten en maak je keuze. Of bestel de Foscam IP-camera die je op het oog hebt eenvoudig bij ons online. Daarbij is het voordeel van online shoppen bij ons ook nog eens dat je:
• kunt kiezen op welke dag we je bestelling bezorgen;
• de keuze hebt uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• bestellingen boven de €40 gratis bij je worden thuis bezorgd;
• altijd profiteert van onze tips en adviezen via het online klusadvies;
• vragen kunt stellen via de handige kluschat.

Recent bekeken