toon meer toon minder
  • Alecto
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Alecto weerstations

24 resultaten

Als je wilt weten wat het weer wordt, dan kijk je natuurlijk naar het weerbericht. Dat lees je in de krant, hoor je op de radio of zie je op tv. Of je gebruikt er een app voor op je smartphone. Maar er zijn ook mensen die graag zelf het weer bijhouden en op elk moment van de dag willen weten hoe het ervoor staat. Dan is het slim om van een weerstation gebruik te maken. Bij GAMMA vind je verschillende soorten weerstations, meestal van het merk Alecto. Neem eens een kijkje in ons assortiment en schaf een Alecto weerstation van je voorkeur aan.

Wat is een weerstation?

Wil je weten wat een weerstation precies is? We leggen het hier haarfijn voor je uit. Met een weerstation kun je aflezen hoe het gesteld is met het weer op een bepaald moment. De meeste weerstations van Alecto beschikken over een digitaal apparaat waar je op een scherm allerlei gegevens omtrent het weer kunt aflezen. Er zit dan ook een buitenstation bij die alle meetgegevens draadloos aan het binnenstation doorstuurt. Zo zie je dus direct wat de temperatuur buiten is, hoe hard het waait en in welke richting, wat de luchtvochtigheid is en hoeveel regen er is gevallen. Het binnenstation beschikt ook over een meetgedeelte en die meet dan hoe het gesteld is met het binnenklimaat.

Alecto weerstation kopen bij GAMMA

Wil je ook een Alecto weerstation kopen bij GAMMA om gemakkelijk te kunnen zien wat de temperatuur is, of het geregend heeft en hoe de wind waait? Ga dan naar een van onze bouwmarkten (die je door het hele land vindt) of bekijk het assortiment in onze webshop. Als je online bestelt, profiteer je daarbij van uiteenlopende voordelen.
• Je kunt zelf de bezorgdag kiezen.
• Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, betekent meestal de volgende dag al in huis.
• Geen bezorgkosten bij bestellingen van in totaal meer dan 40 euro.
• Bij bedragen onder de 40 euro kun je ervoor kiezen om je spullen gratis in een van onze bouwmarkten op te komen halen.

Recent bekeken