Stopcontacten

215 resultaten
Bekijk de TOP 10

Met de stopcontacten van GAMMA creëer je in een handomdraai een stroomvoorziening. De stopcontacten zijn er in verschillende soorten en maten. Zo vind je in ons assortiment stopcontacten voor binnen, buitenstopcontacten, wandcontactdozen en dubbele stopcontacten. Er zijn inbouw en opbouw stopcontacten, met of zonder randaarde. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Voor het opladen van de smartphone en tablet zijn er usb stopcontacten.

Dubbel stopcontact

De naam zegt het al: twee stopcontacten - naast of boven elkaar. Met deze contactdoos kun je dus twee apparaten of lampen van stroom voorzien.

Geaard stopcontact

Dit heet ook wel een stopcontact met randaarde.‘Geaard’ wil zeggen dat bij een een losgeschoten electriciteitsdraad metalen delen van het apparaat (bv. een wasmachine) niet onder stroom komen te staan. De zogeheten lekstroom vloeit namelijk weg via de extra aardcontactpunten van het geaarde stopcontact.

Opbouwstopcontact of inbouwstopcontact?

Met een inbouwstopcontact (en afdekraam) creëer je eenvoudig een veilig aansluitpunt in de muur. Een opbouwstopcontact, gemonteerd op de muur, steekt enkele centimeters uit. Geschikt voor dunne muren, oudere woningen, schuren en zolders.

Buitenstopcontact

Een aantal stopcontacten is geschikt voor buitengebruik. Deze buitenstopcontacten moeten een beschermingscode hebben van minimaal IP44. Het is verstandig om deze stopcontacten onder een afdakje te plaatsen.

Utp wandcontactdoos

Met een utp wandcontactdoos kun je computers, modems, spelcomputers en smart-tv’s aansluiten op het netwerk.

Gira stopcontact

Bij GAMMA vind je stopcontacten van verschillende merken. Zoals Gira stopcontacten.

Recent bekeken