• Stofzuigerzak
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Stofzuigerzak

7 resultaten

Je zit er meestal niet op te wachten, maar zo nu en dan moet er in huis gestofzuigd worden. En als je aan het klussen bent, is regelmatig stofzuigen helemaal geen overbodige luxe. Je kunt dan stofzuigen met een normale huishoudstofzuiger, maar er zijn ook speciale stofzuigers die uitermate geschikt zijn om te gebruiken bij het klussen. De meeste stofzuigers hebben dan wel stofzuigerzakken nodig om het stof op te vangen. Bij GAMMA kun je heel gemakkelijk verschillende soorten stofzuigerzakken kopen.

Wat is een stofzuigerzak?

Wat een stofzuigerzak precies is, weet je waarschijnlijk al lang. Maar weet je ook de werking ervan? Een stofzuigerzak is in elk geval een zak van gedeeltelijk doorlatend materiaal voor het opvangen van stof in een stofzuiger. Door middel van een luchtpomp wordt lucht aangezogen en daardoor dus ook stof en lichte voorwerpen. De lucht zelf dringt vervolgens weer door de kleine gaatjes van de stofzuigerzak naar buiten waardoor alleen het vuil in de zak achterblijft. De meeste stofzuigerzakken zijn van papier maar er bestaan ook stoffen stofzuigerzakken.

Soorten stofzuigerzakken

Het is belangrijk om als je stofzuigerzakken koopt, goed op te letten of het type zak ook daadwerkelijk geschikt is voor de stofzuiger die je hebt. Er bestaan ook universele stofzuigerzakken die in meerdere types passen. Kijk in elk geval altijd goed naar de verpakking of de online beschrijving zodat je zeker weet dat je goed zit. En daardoor dus ook optimale zuigresultaten bereikt. We hebben stofzuigerzakken van ons eigen merk en ook van Kärcher in het assortiment.

Stofzuigerzakken kopen bij GAMMA

Of je nu stofzuigerzakken wilt kopen bij GAMMA of totaal iets anders uit onze bouwmarkt of webshop nodig hebt: je profiteert altijd van diverse voordelen. Zo heb je bij ons:
• een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• de mogelijkheid om zelf je bezorgdag te kiezen;
• uitgebreide informatie met tips en adviezen via ons klusadvies;
• de mogelijkheid om gereedschappen te huren.

Recent bekeken