Meer informatie
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


2 resultaten

Welke boormachine heb ik nodig?

In een paar vragen naar de juiste
Bosch kolomboormachine PBD 40 710W
Uitstekend beoordeeld
17 klantreviews
Materiaal doeloppervlak: Metaal, Hout Voltage: 230.0V Boorkop-aansluiting: Snelspanboorkop
De PBD 40 Kolomboormachine van Bosch is speciaal geschikt voor het boren van gaten in harde materialen zoals metaal of het bewerken van kleine werkstukken die slecht vastgezet k... De PBD 40 Kolomboormachine van Bosch is speciaal geschikt voor het boren van gaten in harde mater...
295.
00
Bekijk alles in kolomboormachine
SKIL kolomboormachine / tafelboormachine 1360AA incl. bankschroef
sticker sticker
Uitstekend beoordeeld
6 klantreviews
Materiaal doeloppervlak: Kunststof, Hout, Metaal Voltage: 0.0V Boorkop-aansluiting: Tandkransboorkop
De SKIL 1360 is een kolomboormachine met een krachtige borstelloze inductiemotor van 550 W. Het gereedschap biedt een grote precisie en is, dankzij de 5 snelheden, uitermate ges... De SKIL 1360 is een kolomboormachine met een krachtige borstelloze inductiemotor van 550 W. Het g...
229.
00
Bekijk alles in kolomboormachine

Welke boormachine heb ik nodig?

In een paar vragen naar de juiste

Kolomboormachines kopen bij GAMMA

Je vindt bij GAMMA een uitgebreid aanbod aan boormachines. Ook voor de beste kolomboormachines ben je in onze webshop of bouwmarkten aan het juiste adres. Weet je nog niet precies welke boormachine je het best kan gebruiken? We leggen je hier alles uit over het kiezen van de juiste boormachine voor jouw klus! Kies uit kolomboormachines met meer of minder vermogen, afhankelijk van hoe groot je werkzaamheden over het algemeen zijn. Kolomboormachines, ook wel tafelboormachines genoemd, maken gebruik van netspanning en zijn dus verkrijgbaar met netsnoer.

Wat is een kolomboormachine?

Een kolomboormachine is een krachtige boormachine die op een standaard staat. Je kan hem omhoog en omlaag laten bewegen, en zo heel precies en veilig gaten boren in losse werkstukken. Ze zijn ook heel geschikt om gaten te boren in kleine werkstukken die je moeilijk vast kunt klemmen. Kolomboormachines zijn geschikt voor verschillende materialen zoals hout, gips, kunststof of metaal. Bekijk alle kolomboormachines in het assortiment online, en bestel jouw nieuwe boormachine gelijk in de GAMMA webshop!

Professionele kolomboormachine bestellen

Ben je op zoek naar een professionele kolomboormachine? Bij GAMMA koop je een tafelboormachine van ons eigen huismerk of merken als Bosch en Scheppach. Bij deze kolomboormachines heb je de keuze uit meerdere snelheden. Zo kies je de toerentalinstelling die het meest geschikt is voor jouw boorklus. Sommige kolomboren zijn voorzien van eigen verlichting, of zelfs een laser die heel nauwkeurig aangeeft waar het boorgat dient te komen. Ben je naast een nieuwe kolomboormachine ook nog op zoek naar accessoires als steenboren, tegelboren, glasboren of een SDS-beitel? Zorg ervoor dat je het juiste gereedschap in huis hebt voordat je begint aan je klus. We helpen je graag een handje bij het kiezen van de juiste boormachine-accessoires.

Tafelboormachine of kolomboor kopen

Met een goede tafelboormachine weet je precies hoe diep je boort. De boordiepte kan van tevoren namelijk precies worden ingesteld: zo ben je verzekerd van een goed resultaat. Je gebruikt een kolomboormachine alleen voor stukken die je naar de boor toe kunt brengen. Met een handboormachine is het een stuk lastiger om in losse werkstukken nauwkeurige gaten te boren. Val kleine materialen als een blokje hout tot grote metalen platen of objecten: met een kolomboor kan je veel meer kracht zetten dan je met een ander type boor zou kunnen. Let bij de aanschaf ook altijd op de tafel: welk formaat tafel leent zich het best voor jouw klussen? En heb je een tafel nodig die alleen in hoogte verstelbaar is, of één die ook kantelbaar is zodat je schuin kunt werken?
Bekijk het complete aanbod aan boormachines in de webshop en bestel jouw nieuwe kolomboormachine direct online bij GAMMA! Of kom langs in de bouwmarkt bij jou in de buurt om je te laten informeren door één van onze medewerkers.

Recent bekeken