• RentPartner
2 resultaten
Nietapparaat 14 mm
te huur
Maximaal vermogen: 1350.0Watt Toepassing: Nieten Snoerlengte: 4.5meter
Op zoek naar gereedschap om te huren? Wij verhuren gereedschap voor elke klus. Met het nietapparaat kan je snel wandbekledingen nieten en meubels stofferen. Bijpassende accessoi... Op zoek naar gereedschap om te huren? Wij verhuren gereedschap voor elke klus. Met het nietappara...
v.a.
14.
00 /4 uur
Bekijk alles in elektrische tacker
Nietapparaat 25 mm
te huur
Maximaal vermogen: 1900.0Watt Toepassing: Nieten, Nagelen Snoerlengte: 3.5meter
Op zoek naar gereedschap om te huren? Wij verhuren gereedschap voor elke klus. Met het nietapparaat kan je schroten, gipsplaten, plafondtegels en glaslatten bevestigen. De slagk... Op zoek naar gereedschap om te huren? Wij verhuren gereedschap voor elke klus. Met het nietappara...
v.a.
15.
60 /4 uur
Bekijk alles in elektrische tacker

Wandbekleding, meubels, isolatiemateriaal, plafondplaten en zelfs vloeren… met een elektrische tacker kun je heel veel nieten in een korte tijd. Feitelijk is het gewoon een andere naam voor een nietapparaat of nietpistool. Door middel van accukracht schiet de tacker nieten in het materiaal van jouw keuze. Snel, simpel en enorm tijdbesparend. Dat wil jij dus ook! Wil je een goede elektrische tacker kopen voor jouw klus? Bekijk in onze webshop ons aanbod elektrische tackers en kies jouw perfecte variant!

Tackers van de beste merken

Je kunt in onze webshop heel eenvoudig selecteren op jouw favoriete merk. Zo hebben we bijvoorbeeld elektrische tackers van merken als:
- NOVUS
- Stanley
- Bosch
- Metabo

Aan de linkerkant in het menu kun je bovendien aangeven welke eigenschappen jouw tacker moet hebben. Dat kan de prijs zijn, maar ook de reviewscore. Verder kun je selecteren op de toepassing, snoerlengte, voltage, softgrip, geluidsniveau en niettype.

Liever een elektrische tacker huren? Dat kan ook!

Bij GAMMA kun je niet alleen gereedschap kopen. Je kunt het ook huren, voor het geval dat kopen een te hoge investering is. Zo kun je in onze bouwmarkt een elektrische tacker huren waarmee jij je klus klaart. Bel je dichtstbijzijnde bouwmarkt om te vragen of het apparaat beschikbaar is, legitimeer jezelf ter plaatse, betaal de borg en ga je gang! Na afloop verrekenen we de huurkosten met de borg.

Klusadvies én kluschat: typisch GAMMA!

Bij GAMMA kom je voor goede producten met een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Maar we helpen je ook graag verder met jouw klus. Zo kun je vertrouwen op ons klusadvies op allerlei gebieden. Kies een handig stappenplan en je weet precies hoe je jouw klus moet uitvoeren. Heb je toch nog vragen over gereedschap of over het realiseren van je klus? Vraag het onze kluschat! Je vindt het icoon rechtsonder op elke pagina.

Recent bekeken