Meer informatie
Meer informatie
toon meer toon minder
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


2 resultaten
Metabo schuurmachine Delta Intec DSE280 sticker sticker
Uitstekend beoordeeld
20 klantreviews
Materiaal doeloppervlak: Universeel, Hout, Gips Vorm schuurzool: Rechthoek Stofafzuiging: Stofzak
Met de Metabo DSE 280 Intec driehoekschuurmachine kunt u hout, kunststof en metaal schuren. De schuurmachine heeft een sterke 300Watt motor en een grote schuurcirkel. Zo kunt u ... Met de Metabo DSE 280 Intec driehoekschuurmachine kunt u hout, kunststof en metaal schuren. De sc...
129.
00
Bekijk alles in deltaschuurmachine
Vlak-/deltaschuurmachine
te huur
Materiaal doeloppervlak: Hout Vorm schuurzool: Driehoek Stofafzuiging: Bosch-microfilter
Op zoek naar gereedschap om te huren? Wij verhuren gereedschap voor elke klus. Met de vlak- en deltaschuurmachine kan je bij moeilijk bereikbare hoekjes. De machine heeft een sc... Op zoek naar gereedschap om te huren? Wij verhuren gereedschap voor elke klus. Met de vlak- en de...

Er moet geschuurd worden! Om zelfs tot in de kleinste hoekjes goed te kunnen schuren, gebruik je een deltaschuurmachine van GAMMA. Met de spitse punt van de deltaschuurmachine kom je makkelijker in hoekjes en gaatjes. Door de juiste machine te gebruiken, kun je jezelf een hoop frustratie en moeite besparen. Bekijk ons online assortiment, of kom naar de bouwmarkt en vind jouw deltaschuurmachine!

Welke deltaschuurmachine is geschikt voor jou?

In zowel de bouwmarkten als de online webshop van GAMMA vind je een ruim aanbod aan deltaschuurmachines. Maar welke is nou het meest geschikt voor jou? Er zijn namelijk verschillende deltaschuurmachines voor verschillende oppervlakken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit apparaten die vooral geschikt zijn voor deze doeleinden:
- Hout
- Gips
- Universeel

Bepaal dus eerst welke ondergrond je wilt gaan schuren, zodat je de juiste deltaschuurmachine kunt kopen die jouw klus gaat klaren. Wij helpen je daar graag bij!

Jouw deltaschuurmachine koop je zo

Om de deltaschuurmachine te vinden die jij zoekt, is het belangrijk om vooraf te bepalen welke materialen er geschuurd worden. Nadat je dit gedaan hebt, kun je makkelijk en simpel de filters toepassen om tot een selectie te komen van deltaschuurmachines die voldoen aan jouw wensen. Dat doe je door links in het menu te klikken op jouw voorkeuren. Misschien vind je het wel heel belangrijk wat anderen van een product vinden? Selecteer dan op reviewscore om de best gewaardeerde deltaschuurmachine te zien. Zo ga je jouw deltaschuurmachine vinden!

Liever jouw deltaschuurmachine huren?

Komt het niet vaak voor dat je een deltaschuurmachine gebruikt? Misschien is het dan verstandiger om een deltaschuurmachine te huren in plaats van er eentje te kopen. GAMMA heeft ook een verhuurafdeling waar je diverse gereedschappen kunt huren. Dan hoef je dus geen grote investering te doen in jouw gereedschap en kun je het geld dat je bespaart investeren in iets anders!

Recent bekeken