toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Bladblazers

31 resultaten
Bekijk de TOP 10

Bladblazers en bladzuigers kopen bij GAMMA

De chaos van bladeren in de tuin los je snel op door gebruik te maken van bladblazers en bladzuigers. Waar een bladzuiger de bladeren opzuigt, versnippert en in een zak opvangt, is het de bladblazer die alle bladeren netjes voor je op een hoop blaast, klaar om te composteren. De meeste bladblazers en bladzuigers hebben een 2-in-1 functie die zowel bladeren blaast als bladeren zuigt. Zoek je dus een bladzuiger, dan krijg je er ook automatisch een bladblazer bij. Wil je een bladblazer kopen, bekijk dan snel ons aanbod online of kom langs in een van de GAMMA-bouwmarkten.

De beste bladblazers koop je bij GAMMA

Waarom het jezelf moeilijk maken en bladeren met een bezem opvegen, wanneer je de beste bladblazers bij GAMMA koopt? Bij GAMMA leveren we de beste bladblazers binnen de meest uiteenlopende prijsklassen. Je hebt keuze uit bladblazers en bladzuigers met verschillende energiebronnen, namelijk de bladblazer op benzine, de accu bladblazer en de elektrische bladblazer. De bladblazer op benzine is doorgaans het krachtigste, maar wel het meest luidruchtig. Voor het minder zware werk gebruik je dan ook de elektrische bladblazer. En wanneer je geen hinderlijke snoeren mee wilt dragen, dan is een accu bladblazer geschikt voor jou.

De blaaskracht van bladblazers en bladzuigers

Wil je een bladblazer kopen, dan is het belangrijk om vast te stellen hoeveel blaaskracht de bladblazer moet hebben. De blaaskracht wordt uitgedrukt in aantal km/u. Bij GAMMA koop je bladblazers met een blaaskracht tot en met 177 km/u. De modellen met een blaaskracht van minder dan 100 km/u zijn een accu bladblazer. Van de elektrische bladblazer hebben we de meest uitgebreide keuze, met een blaaskracht van rond de 125 km/u tot 175 km/u. De bladblazer op benzine bij GAMMA heeft een blaaskracht tot een forse 177 km/u.

Online een bladblazer kopen

Wil je weten welke bladblazers en bladzuigers online beschikbaar zijn, dan selecteer je op de website het kenmerk 'online te koop'. Je krijgt een compleet overzicht van artikelen die online beschikbaar zijn, inclusief de levertijd en bezorgkosten. Kies je niet voor bezorging aan huis, maar afhalen in de bouwmarkt, dan betaal je geen bezorgkosten.

Recent bekeken