• Versnipperaar

Versnipperaar

3 resultaten

Ben je op zoek naar een bladblazer met versnipperaar? In ons assortiment vind je er verschillende terug. Sommige van deze versnipperaars zijn online bij ons te koop, maar andere versnipperaars kun je weer alleen in onze bouwmarkten verkrijgen. Neem een kijkje online en zie meteen op welke manieren je de bladblazers met versnipperaar bij ons aan kunt schaffen.

Wat is een bladblazer met versnipperaar?

Zoals je vast wel weet, is een bladblazer een apparaat om de bladeren in de tuin of op het terras weg te blazen. Handig om in één keer de gevallen bladeren van de bomen op te ruimen. De meeste bladblazers hebben ook een ingebouwd zuigsysteem. Daarmee kan je de bladeren gemakkelijk in een opvangzak opzuigen. Ga je nog een stapje verder, dan zijn er ook bladblazers met ingebouwde versnipperaar. Als je de bladeren dan opzuigt, worden ze eerst in stukjes gehakt alvorens ze in de opvangzak terechtkomen. Daarmee verklein je het volume van de bladeren in een keer, zodat je uiteindelijk ook ruimte in je groenbak of groencontainer bespaart.

Soorten versnipperaars

Versnipperaars voor bladeren zijn er in verschillende soorten en maten. Welke je nodig hebt, is afhankelijk van wat je belangrijk vindt. Daarbij kun je naar verschillende zaken kijken. De versnipperaars verschillen onderling ook van elkaar door bijvoorbeeld:
• de opvangcapaciteit van de opvangzak;
• de blaas- en zuigsnelheid van de bladblazer;
• het geluidsniveau, berekend in hoeveelheden decibel.

Versnipperaar kopen bij GAMMA

GAMMA heeft verschillende soorten bladblazers met versnipperaar in het assortiment. Welke voor jou het meest geschikt is, hangt helemaal af van je eisen en wensen. En het kan best zijn dat je daar wat advies bij kunt gebruiken. Breng dan eens online een bezoek aan onze handige kluschat en vraag alles dat je wilt weten. Bestel vervolgens de versnipperaar van je voorkeur of bezoek een van onze GAMMA-bouwmarkten. Zo heb je je gewenste bladblazer met versnipperaar al heel snel in huis.

Recent bekeken