tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Koevoeten

9 resultaten
Bekijk de TOP 10
GAMMA kistbeitel
(1)
9.
49
Alleen met GAMMA Voordeelpas
Alleen in bouwmarkt te koop

Koevoeten kopen bij GAMMA

Koevoeten zijn ideaal gereedschap om allerlei dingen mee open te wrikken. Elke koevoet, van mini koevoet tot grote koevoet, werkt met de hefboomtechniek. Je plaatst de voet tussen twee voorwerpen en door het uitoefenen van kracht op het andere uiteinde wrik je de voorwerpen eenvoudig uit elkaar. Het gespleten deel is ook ideaal om spijkers en schroeven uit te trekken, net zoals met een klauwhamer. Sommige koevoeten zijn ook als beitel en klauw te gebruiken. De benaming koevoet heeft dit handige stuk handgereedschap te danken aan zijn vorm. Het ene einde (de voet) is aan het uiteinde namelijk gesplitst, net zoals de poot van een koe. Een grote koevoet is eigenlijk onmisbaar voor de klusser die regelmatig grove werkzaamheden uitvoert, zoals openbreken, slopen of uitbreken van een muur. Als stelregel geldt: hoe langer de lengte van je koevoet, des te meer kracht je ermee uitoefent. Toch kan ook een mini-koevoet kopen net zo handig zijn als een grote koevoet. Het gaat tenslotte om het hefboomeffect en de grootte van de twee materialen die je scheidt. Met een mini-koevoet kom je gemakkelijker tussen de oppervlakken van een klein object.

Soorten koevoet

Met een koevoet van GAMMA verricht je zware werkzaamheden zonder al te veel inspanning. Koevoeten worden ook wel breekijzers genoemd. De lengte van de koevoet zorgt ervoor dat je met een relatief kleine inspanning een groot en sterk resultaat bereikt. Dat is ook ideaal voor de momenten waarop je geen elektrisch gereedschap bij de hand hebt. Een koevoet van GAMMA is zeer geschikt om gesloten deuren te openen, pallets en kisten uit elkaar te halen en ook om nagels en spijkers te verwijderen. Met een kleine koevoet trek je eenvoudig kleine spijkers uit, verwijder je houten lijsten of maak je verschillende soorten blikken open. Een kleine koevoet is een vernuftig stuk handgereedschap met diverse functies om spijkers op verschillende manieren te verwijderen. Dankzij dunne contactvlakken gebruik je een kleine koevoet gemakkelijk in nauwe ruimtes.

Koevoet kopen? Van mini-koevoeten tot grote koevoeten

Wil je een koevoet kopen? Het assortiment koevoeten bij GAMMA is groot. Van een kleine koevoet tot een grote koevoet, voor elke klus zijn er passende exemplaren beschikbaar. De koevoeten zijn verkrijgbaar met een platte vorm, zodat de koevoet automatisch vlak op het werk ligt. Hierdoor bedien je de koevoet met gemak met één hand. Naast koevoeten vind je bij GAMMA ook andere soorten koevoeten, breekijzers en kistbeitels. Bekijk de ruime collectie online of bezoek een GAMMA-bouwmarkt. Er is altijd een bouwmarkt bij jou in de buurt.

Recent bekeken