• Landmeter
toon meer toon minder
  • STANLEY


2 resultaten
Stanley landmeter 20 meter
Breedte: 13.5cm Lengte: 13.5cm Meetbereik: 20.0
De Stanley landmeter heeft een lint dat gemaakt is van glasvezel. Hierdoor is het lint vocht- en roestbestendig. Daarnaast geleid het lint ook geen stroom. De abs behuizing heef... De Stanley landmeter heeft een lint dat gemaakt is van glasvezel. Hierdoor is het lint vocht- en ...
11.
09
Bekijk alles in landmeter
Stanley landmeter 30 meter
Breedte: 16.0cm Lengte: 16.0cm Meetbereik: 30.0
Stanley landmeter 0-34-297 heeft een ABS behuizing met hoge impactcapaciteit voor gebruik in ruwe omstandigheden. Het bereik van de landmeter is 30 meter. Vervaardigd uit extra ... Stanley landmeter 0-34-297 heeft een ABS behuizing met hoge impactcapaciteit voor gebruik in ruwe...
14.
49
Alleen in bouwmarkt te koop
Bekijk alles in landmeter

Een landmeter lijkt heel erg veel op een rolmaat, maar dan groter. Daardoor zijn ze geschikt, zoals de naam al aangeeft, om grote stukken land op te meten. Uiteraard kan hij ook erg geschikt zijn voor de grotere ruimtes in je huis. Jouw landmeter koop je bij GAMMA. In tegenstelling tot een rolmaat rolt de landmeter niet vanzelf weer op. Om de veiligheid te waarborgen, zijn alle landmeters gemaakt van glasvezel, of een ander soort kunststof. Dan weet je zeker dat je geen elektrische schok krijgt tijdens het meten. Maak een selectie op bereik, merk en prijs, zodat je simpel de landmeter vindt die jij zoekt.

Wat is jouw ideale landmeter?

Bij GAMMA kun je kiezen uit landmeters van verschillende merken:
- GAMMA
- Stanley

Elk merk heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Bovendien zijn er ook verschillende meters in verschillende lengtes. Je kunt daarom uit ons ruime assortiment, in zowel de webshop als in de bouwmarkt, de landmeter kiezen die ideaal is voor jou.

Op deze manier koop je jouw perfecte landmeter

Als je een favoriet merk hebt qua gereedschap, kun je eerst selecteren op Stanley, of GAMMA. Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een landmeter zoekt die een bepaalde minimale lengte heeft. Pas dan het filter toe met de afstand die jij minimaal wilt hebben. Ook als de prijs of reviewscore doorslaggevend voor je is, kun je daarin een selectie maken. Pas de juiste filters toe en vind jouw perfecte landmeter.

GAMMA klusadvies

Weet je niet zeker of je met een landmeter wel op de juiste manier je klus uitvoert? Geen paniek! GAMMA helpt je graag. Via onze live kluschat kun je chatten met een expert die jou graag voorziet van tips en adviezen. Je kunt een expert bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot en met 21.00 uur. In het weekend kan dat op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op zondag staan onze experts voor je klaar tussen 12.00 en 17.00 uur.

Recent bekeken