• Slagmoersleutel
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Slagmoersleutel

7 resultaten

Ken je het volgende probleem? Je moet een bout of moer vastdraaien (of juist los) maar er is niet genoeg ruimte o voldoende kracht te zetten. Of je moet iets vastschroeven op een plek waar je maar heel moeilijk bij kunt komen. Op zo’n moment is een slagmoersleutel wellicht een geschikte oplossing voor je.

Wat is een slagmoersleutel eigenlijk?

Een slagmoersleutel is erg handig voor het los- en vastschroeven van bouten en moeren. Je kunt ze kopen in twee verschillende soorten: apparaten die werken op een accu en apparaten die werken op lucht. Als er lucht gebruikt wordt, spreken we meestal van een pneumatische slagmoersleutel. Die is vooral geschikt voor de wat zwaardere klussen.

Wanneer gebruik je een slagmoersleutel?

Misschien vraag je je af wanneer je een slagmoersleutel het beste kunt gebruiken? Want in principe kun je een boor- of schroefmachine voor dezelfde toepassingen gebruiken. Toch zijn er wel degelijk verschillen te benoemen. Zo is de schroefboor met name geschikt voor het fijnere werk. De kracht wordt daarbij geleverd vanuit de motor, iets dat bij de slagmoersleutel geleverd wordt vanuit de slagkop. De motor en accu worden daardoor minder belast. Een slagmoersleutel is vooral geschikt bij gebruik van grote en brede schroeven. En ideaal voor het bevestigen van:
• gipsplaten op houtconstructies;
• (dunne) metalen platen;
• metal-stad platen.
Bovendien hoef je bij een slagmoersleutel zelf totaal geen kracht te zetten vanuit je handen of polsen. En dat werkt vaak heel prettig.

Soorten slagmoersleutels

Je kunt bij GAMMA terecht voor slagmoersleutels van verschillende merken die werken op verschillende energiebronnen. Maak een keuze voor een slagmoersleutel op basis van perslucht of juist op basis van een accu. Bij sommige apparaten worden benodigde accessoires (zoals een doppenset) meegeleverd. Zo niet, dan moet je die nog apart aanschaffen.

Slagmoersleutel kopen bij GAMMA

Wil je ook een slagmoersleutel kopen bij GAMMA? Maak dan een keuze uit ons online assortiment. Als je vandaag voor 21.00 uur online bij ons bestelt, dan kun je je product in de meeste gevallen de volgende dag al in huis hebben. Of laat het apparaat bezorgen bij een bouwmarkt bij je in de buurt en haal het op op een moment dat jou het beste uitkomt.

Recent bekeken