• Combinatietang
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Combinatietang

13 resultaten

Sommige gereedschappen zijn zo handig, dat vrijwel iedereen er wel eentje heeft. Een combinatietang is daar een prima voorbeeld van. Je kunt er alle kanten mee op, ook als je geen frequente klusser bent. Bij GAMMA kun je terecht voor de beste combinatietang voor jouw situatie. Welk type combinatietang je ook wilt kopen, wij hebben precies wat je zoekt. Bekijk ons assortiment direct online en maak je keuze op basis van jouw wensen en eisen.

Zo zit een combinatietang in elkaar

Het mooie van een combinatietang is dus dat hij meerdere functies in één verenigt. Om die reden zit hij heel ingenieus in elkaar. De combinatietangen in de GAMMA webshop zijn vrijwel altijd opgebouwd uit de volgende onderdelen:
- Het platte uiteinde, dat geribbeld is. Hiermee kun je prima kleine dingen vasthouden.
- Een boogvormig deel, dat ook geribbeld is. Hiermee heb je uitstekende grip op bijvoorbeeld buizen en assen.
- Een knipgedeelte voor bijvoorbeeld ijzerdraad en koperdraad.
- Inkepingen om draad met nog meer kracht te knippen.

Met kunststof afgewerkt, dus veilig voor elektriciteit

De benen van een combinatietang zijn afgewerkt met kunststof, dat in een ergonomische vorm is geperst. Daardoor ligt de tang niet alleen heel fijn in de hand, maar is hij ook nog eens elektrisch geïsoleerd. Je kunt hem dus veilig gebruiken als je aan elektra werkt. En dankzij de softgrip, een combinatie van zacht en hard kunststof, weet je zeker dat je er heel prettig mee kunt werken.

Klusadvies van GAMMA

Bij GAMMA hebben we niet alleen de juiste producten hebben voor een goede prijs. We helpen je ook verder met klusadvies voor elke klus. Op onze website vind je alle informatie die je nodig hebt. Check bijvoorbeeld onze pagina klusadvies en je weet precies waar je allemaal rekening mee moet houden als je begint aan je klus. Heb je toch nog een vraag? Stel deze dan aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder.

Recent bekeken