• Griptang
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Griptang

8 resultaten

Wil je twee voorwerpen aan elkaar lassen? Of wil je dat ze aan elkaar gelijmd worden? Misschien wil je dat twee klusprojecten op een identieke manier gevormd worden. Gebruik dan een griptang van GAMMA om twee producten krachtig vast te klemmen. Met de juiste tang zorg je ervoor dat ze goed en stevig op elkaar gedrukt worden. De juiste griptang voor jouw klus vind je natuurlijk bij ons in het assortiment. We hebben verschillende soorten en maten, die toegepast kunnen worden op diverse soorten materialen. Maak een selectie en je kunt eenvoudig jouw perfecte griptang kopen!

Welke griptang is ideaal voor jou?

Je kunt bij GAMMA kiezen uit griptangen van verschillende merken.
- Stanley
- GAMMA

Elk merk en type heeft zijn eigen kwaliteiten en voordelen. Niet elke tang is geschikt voor dezelfde werkzaamheden. Daarom zijn er griptangen met diverse soorten bekken. Bekijk het aanbod in onze webshop op bouwmarkt en kies jouw ideale griptang.

De juiste griptang kopen? Dat doe je zo!

Bepaal eerst of je een griptang nodig hebt voor kunststof, of staal. Daar zijn verschillende tangen voor. Zo zijn er ook verschillende tangen die geschikt zijn voor het losdraaien, knippen of juist vastgrijpen van materialen. Heb je een voorkeur qua merk? Selecteer dan eerst daarop. Als je juist de prijs doorslaggevend wilt laten zijn, maak je daar een selectie in. Bepaal vooraf goed welke afmetingen de materialen zijn waarvoor je het product wilt gebruiken. Kies de juiste maten voor jouw griptang en je vindt hem in onze webshop.

Klusadvies nodig?

Twijfel je eraan of de griptang die jij hebt uitgezocht wel de beste uitkomst biedt voor jouw werkzaamheden? Schakel dan één van onze experts in. Dit kan via de GAMMA kluschat. Zij staan alle dagen van de week voor je klaar om jou te helpen. Doordeweeks kun je jouw klusvraag stellen tussen 9.00 en 21.00 uur. Op de zaterdagen kun je dit doen tussen 9.00 en 17.00 uur en op de zondagen tussen 12.00 en 17.00 uur.

Recent bekeken