• Nijptang
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Nijptang

3 resultaten

Spijkers verwijderen en draad knippen? Dat doe je met een nijptang van GAMMA! Uiteraard vind je die in ons assortiment tangen. Eigenlijk hoort een nijptang natuurlijk gewoon tot de standaarduitrusting van elke klusser. Zowel online als in onze bouwmarkten kun je de ideale nijptang kopen voor jouw klus. Bekijk direct ons assortiment in onze webshop. Hier zie je meteen wat we je te bieden hebben als het gaat om knippen en spijkerruimen.

Nijptangen van topmerken

We hebben verschillende soorten en merken nijptangen voor je in ons assortiment. Welke je ook kiest, je kiest altijd voor de kwaliteit die je zoekt. Je kunt bij GAMMA de beste merken nijptangen kopen, zoals:
- Stanley
- GAMMA

De voordelen van een nijptang

Voor het verwijderen van spijkers en knippen van draad gebruik je de korte nijptang. De tanden van de klauwhamer beschadigen het hout snel en daarom kies je liever voor een nijptang. Hiermee verwijder je spijkers zonder het hout te beschadigen. Dat doe je als volgt:
- Pak de spijker onderaan vast, zo dicht mogelijk tegen het hout aan.
- Laat de nijptang met zijn afgeronde kant over het hout lopen terwijl je de spijker er uittrekt.

Deze tang wordt ook wel trektang genoemd. Hoewel deze ook wel gebruikt wordt om draad mee te knippen, is hij vooral bedoeld om spijkers uit te trekken.

Maak gebruik van ons klusadvies en kluschat

Natuurlijk kom je naar GAMMA omdat we de beste producten voor een goede prijs/kwaliteitverhouding hebben. Maar we bieden je nog veel meer! Heb je hulp nodig bij het klussen? Check daarvoor onze uitgebreide sectie klusadvies op allerlei gebieden. Je vindt er tips over uiteenlopende zaken, van houtwerk tot verven en van de tuin tot de dakgoot. Voordat je begint met klussen kun je deze info raadplegen. Als je daarna nog een vraag hebt over je klus, stel hem dan gerust aan onze kluschat. Klik rechtsonder op de pagina op het icoon voor de chat. Wij helpen je graag verder met het juiste antwoord!

Recent bekeken