• Figuurzaag
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Figuurzaag

3 resultaten

Aan de ene kant is figuurzagen een heerlijke hobby, want je kunt er lekker creatief mee bezig zijn en met je handen werken. Aan de andere kant kan het ook klustechnisch heel nuttig om met een figuurzaag aan de slag te gaan. Zo kun je immers hout, kunststof, gips of metaal in de vorm zagen die je nodig hebt om je klus goed te klaren. Voor welk doeleinde je ook een figuurzaag kopen wilt, het kan bij GAMMA. In ons uitgebreide assortiment vind je heel snel jouw ideale variant op basis van je wensen en eisen. Bekijk in onze webshop of in onze bouwmarkten ons aanbod figuurzagen en kies jouw perfecte zaag!

Verschillende soorten figuurzagen

Je vindt in onze webshop verschillende soorten figuurzagen:
- Figuurzaagbeugel: de figuurzaag die we allemaal kennen, met een extra groot bereik door de beugel.
- Schrobzaag: voor het fijn zagen van metaal op moeilijk bereikbare plaatsen.
- Figuur-gatzaag: speciaal voor het zagen van gaten en kleine vormen in gipsplaten en gasbetonblokken.

Selecteer de juiste variant

Aan de linkerkant in het menu kun je heel simpel kiezen wat de specificaties moeten zijn van jouw ideale figuurzaag. Heb je bijvoorbeeld al een bepaalde prijscategorie in gedachten? Dan kun je daar heel eenvoudig op selecteren en betaal je nooit teveel. Weet je al welk materiaal je wilt gaan zagen? Selecteer dit dan en je ziet vanzelf welke figuurzagen hiervoor geschikt zijn. Tot slot kun je nog de lengte van de zaag aangeven. Zo kom je automatisch uit bij de perfecte figuurzaag voor jouw situatie!

Hulp van GAMMA: klusadvies en kluschat

We bieden je niet alleen de beste zagen. We helpen je ook met klusadvies over heel veel verschillende onderwerpen. Bekijk op je gemak welke klussen er allemaal beschreven staan en kies de hulp die jij nodig hebt. Heb je na het lezen hiervan nog een vraag over je figuurzaag of je klus? Vraag het onze kluschat! Je vindt het icoon rechtsonder op elke pagina.

Recent bekeken