• Handzaag
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Handzaag

13 resultaten

Wanneer je in je hoofd een plaatje van een zaag oproept, dan is dat bij de meeste mensen een handzaag. Want die kennen we allemaal. Of je nu door massief hout, gelaagd hout of laminaat wilt zagen, met een handzaag van GAMMA lukt het je! Met een beetje oefening kom je een heel eind. Jouw ideale zaag vind je in ons online assortiment. Selecteer op de criteria die voor jou belangrijk zijn en je kunt simpel en snel jouw nieuwe handzaag kopen!

Welk merk handzaag koop jij?

Je kunt bij GAMMA terecht voor diverse merken handzagen:
- GAMMA
- FISKARS
- Bahco
- GAMMA Professional
- OK

Uiteraard heeft elk merk zijn specifieke eigenschappen. Sommige handzagen zijn wat professioneler, voor het geval je regelmatig zaagt. Andere zijn vooral geschikt voor af en toe gebruik. De meeste mensen hebben immers niet al te vaak zaagklussen op het programma staan. Ben jij wel een echte klusser? Dan zoek je natuurlijk een goede handzaag. Die hebben we in verschillende varianten!

Handzaag voor klussen of voor bomen

Uiteraard kun je een handzaag prima gebruiken voor het afzagen van laminaatplanken of ander hout. Maar we hebben ook types die speciaal geschikt zijn voor het met de hand afzagen van boomtakken. Je ziet het verschil wel in onze webshop. De ergonomisch vormgegeven boomhandzagen zijn ontworpen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Check ons klusadvies voor je gaat zagen

Je weet dat je bij GAMMA terechtkunt voor goede producten met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Maar wist je ook dat we je graag voorzien van klusadvies op allerlei gebieden? Als het gaat om zagen, kom je vast verder met ons klusadvies over houtbewerking. Wat je ook gaat maken, hier vind je een stappenplan dat je helpt om optimaal te klussen. Heb je nog een vraag over je handzaag of over zagen? Vraag het aan onze kluschat!

Recent bekeken