• Verstekbak
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Verstekbak

4 resultaten
Plintverstekbak zwart
(3)
  • Accessoire voor het afwerken van plinten
  • Materiaal: kunststof
19.
95
Online op voorraad

Ben je bezig met een klus waarbij je rechte hoeken moet zagen? Dan is het handig als je daar een verstekbak voor gebruikt. Bij GAMMA kun je verschillende verstekbakken kopen. Ideaal voor het zagen van lijstwerk, plinten en profielen. Sommige van onze verstekbakken beschikken over een handige klem zodat je het te zagen materiaal ook goed vast kunt zetten. Zit er geen klem bij de verstekbak van je keuze, dan kun je zelf ook een lijmklem gebruiken om het materiaal stevig vast te zetten. De meeste van onze verstekbakken zijn overigens alleen in onze bouwmarkten te koop. Kijk daarom goed in ons online assortiment hoe je aan de juiste verstekbak voor je klus komt.

Wat is een verstekbak?

Een verstekbak is een U-vormige bak. Daarmee is het mogelijk om smalle houten delen onder een bepaalde hoek af te zagen. Zoals bijvoorbeeld 45 graden en 90 graden. De meeste verstekbakken zijn van hout maar er zijn er ook die van metaal of kunststof zijn. In een verstekbak zijn vooraf nauwkeurige zaagsnedes aangebracht. Die zitten er om je zaag goed te geleiden. Het is wel noodzakelijk dat datgene wat je door wilt zagen ook stevig in de verstekbak geklemd zit. Een goed voorbeeld van iets dat in verstek gezaagd moet worden is een schilderijlijst. Door gebruik te maken van een verstekbak kun je de latten van de lijst passend met elkaar verbinden. Maar ook bij het maken van houten meubels, het leggen van vloeren of het plaatsen van plinten komt een verstekbak heel goed van pas.

Verstekbak kopen bij GAMMA

GAMMA heeft verschillende soorten verstekbakken in het assortiment. Kom dus naar een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt of bestel je verstekbak gemakkelijk online in onze webshop. En heb je een vraag over hoe je een verstekbak nu eigenlijk het beste gebruikt? Stel die dan via de handige kluschat. Mocht je zelf geen zaag hebben om het zaagwerk te verrichten: je kunt bij GAMMA ook altijd zagen huren.

Recent bekeken