toon meer toon minder
  • Gereedschapswagen
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder

Gereedschapswagen

20 resultaten

Wanneer gebruik je een gereedschapswagen?

Heb jij veel gereedschap in huis en wil je graag alles netjes geordend hebben? Of ligt jouw werkplaats of garage bezaaid met klusbenodigdheden en vindt je nooit wat je nodig hebt? Met een mobiele gereedschapswagen heb je al jouw gereedschap en materiaal altijd bij de hand. Zeker als je een beroep hebt waarbij je op verschillende plekken moet werken, is het ideaal om een mobiele gereedschapskar te hebben. Ook voor klussers thuis, in de tuin of in de garage is het handig om mobiel te zijn met je gereedschap. Zo weet je altijd waar jouw spullen liggen, kies je zelf hoe je jouw wagen of kar indeelt, en hoef je niet meer te sjouwen met zwaar materiaal.

De beste gereedschapskar voor jouw spullen kiezen

Je vindt bij GAMMA gereedschapskarren, -torens en -trolleys met zeer uitgebreide opbergmogelijkheden voor zowel de thuisklusser als de professional. Door je spullen in een stevige kar of wagen op te bergen kies je bovendien ook voor extra veiligheid. Afhankelijk van jouw wensen en het beoogde gebruik, kies je in onze webshop of bouwmarkt eenvoudig jouw ideale gereedschapswagen. Hoe meer spullen je hebt, hoe meer ruimte je natuurlijk nodig hebt. Kies voor een gereedschapskar met laden, een opbergvak, of een combinatie van beide. Bedenk van tevoren hoe zwaar jouw spullen ongeveer zijn en kies een gereedschapskar met het juiste draagvermogen. Bekijk alle gereedschapswagens online in de webshop en bestel jouw nieuwe gereedschapskar bij GAMMA.

Professionele gereedschapswagens van verschillende merken

Bij GAMMA heb je de keuze uit professionele gereedschapswagens, met of zonder werkblad, van verschillende topmerken. Kies bijvoorbeeld voor gereedschapskarren van Stanley, Erro, Keter, Bahco of Waterloo. Wil je de kleur van jouw gereedschapstoren afstemmen met de rest van je interieur? In onze webshop en bouwmarkt vind je gereedschapskarren in diverse kleuren, formaten en uitvoeringen. Door de filters aan de linkerkant van de pagina goed te gebruiken vind je vanzelf de gereedschapswagen waar jij naar op zoek bent. Zo berg je al jouw materiaal netjes op: van je elektrische gereedschap en handgereedschap tot spijkers en schroeven.

Bestel je lege gereedschapskar eenvoudig online

Je lege gereedschapskar bestel je bij GAMMA eenvoudig online. Sommige modellen zijn alleen in onze fysieke bouwmarkten beschikbaar: bekijk op de specifieke productpagina om te kijken of jouw gereedschapswagen online te bestellen is. In onze bouwmarkt helpen onze ervaren medewerkers je graag met het kiezen van de juiste gereedschapskar. Of stel je vraag in onze online kluschat: je vindt het icoon rechtsonder op deze pagina. Wil je jouw wagen of gereedschapstoren goed vullen? Ook voor al jouw gereedschap ben je bij GAMMA aan het juiste adres!

Bekijk alle gereedschapswagens en -torens in de webshop, en koop jouw nieuwe gereedschapskar bij GAMMA. Of kom langs in de bouwmarkt bij jou in de buurt voor inspiratie en advies op maat van één van onze experts.

Recent bekeken