• Meubeltransporter
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Meubeltransporter

15 resultaten

Wanneer je nieuwe meubels hebt gekocht, of als je gaat verhuizen, wil je graag je rug ontzien. Om krachten te besparen, kun je dan een meubeltransporter kopen van GAMMA. Zo zorg je ervoor dat je soepel en makkelijk meubels kunt manoeuvreren zonder dat je jezelf een ongeluk tilt. Bij ons in het assortiment vind je de juiste transporter voor jouw klus. Bekijk hier welke verschillende soorten we voor je hebben. Maak een selectie op kleur, materiaal, vorm, maximaal gewicht en prijs in onze webshop en vind op een simpele manier de ideale meubeltransporter voor jouw situatie.

Welke transporter is ideaal voor jou?

Misschien zoek je een transporter van een bepaald soort materiaal. Bij GAMMA bieden we meubeltransporters aan van diverse materialen:
- Multiplex
- Kunststof
- MDF

Het ene meubel is het andere niet en er kan veel verschil in gewicht zijn tussen meubels. Daarom is het belangrijk dat je een keuze maakt in het maximale gewicht dat je zoekt. Of moet hij aan een bepaald formaat voldoen? Ook daarin zijn verschillende soorten leverbaar.

Jouw meubeltransporter koop je zo

Wanneer je al exact weet hoe zwaar het zwaarste meubel is dat je wilt gaan verplaatsen, is het aan te raden om eerst een selectie in het maximale gewicht te maken. Waar je niet op zit te wachten, is een gebroken transporter met alle gevolgen van dien. Maak daarna een keuze in vorm, om zo optimale wendbaarheid te hebben tijdens het verplaatsen. Als je het belangrijk vindt wat de ervaring van anderen zijn met het product, kun je daarin een selectie maken. Pas de juiste filters toe en bekijk welke meubeltransporter jij het best kunt kopen.

Gamma kluschat

Is het vervoeren gelukt, maar heb je toch wat moeten demonteren om alles door deuropeningen te krijgen? Lukt het niet om het allemaal weer in elkaar te zetten? Dan helpen we je graag. Maak gebruik van de live GAMMA kluschat. Onze experts staan voor je paraat om jou te voorzien van de juiste adviezen. Op werkdagen kun je één van hen bereiken tussen 09.00 en 21.00 uur. In de weekenden kan dat ook, op zaterdag zijn ze te bereiken tussen 09.00 en 17.00 uur. Op zondag kan er ook geklust worden, want ook dan staan de experts voor je klaar tussen 12.00 en 17.00 uur.

Recent bekeken