Je gekozen filters: wis filters


2 resultaten
1-Persoons Rolsteiger MiTower
te huur
Binnen-buitengebruik: Binnen, Buiten Breedte: 132.0cm Hoogte: 165.0cm
Op zoek naar een rolsteiger om te huren? Wij verhuren gereedschap voor elke klus. Om deze steiger op en af te bouwen heb je maar één persoon nodig. De steiger wordt geleverd als... Op zoek naar een rolsteiger om te huren? Wij verhuren gereedschap voor elke klus. Om deze steiger...
Kamersteiger
te huur
Binnen-buitengebruik: Binnen, Buiten Breedte: 100.0cm Hoogte: 185.0cm
Op zoek naar gereedschap om te huren? Wij verhuren gereedschap voor elke klus. Met deze verrijdbare kamersteiger kan je diverse werkzaamheden uitvoeren, zoals schilderen en beha... Op zoek naar gereedschap om te huren? Wij verhuren gereedschap voor elke klus. Met deze verrijdba...

Of je nu bezig gaat met het reinigen van je dakgoten of een flinke verbouwingsklus aan de buitenkant van je huis gaat uitvoeren: op dit soort momenten kan het misschien handig zijn om een rolsteiger te huren. Daarmee werk je veilig aan je verbouwings- of onderhoudsklus en kun je overal makkelijk bij.

Wat is een rolsteiger en wat is het verschil met een kamersteiger?

Voor je daadwerkelijk een rolsteiger gaat kopen, is het van belang om te weten wat een rolsteiger nu precies is en wat het verschil is met bijvoorbeeld een kamersteiger. In de eerste plaats is een rolsteiger speciaal ontwikkeld om buiten te gebruiken. En zoals de naam al zegt is een rolsteiger ook voorzien van wielen. Of beter gezegd: zwenkwielen met een spindel. Met de spindel verstel je de rolsteiger gemakkelijk in hoogte en stel je hem horizontaal vlak. Zo werk je altijd veilig, ook als de ondergrond niet egaal zou zijn.

Een kamersteiger heeft alleen zwenkwielen en een verschil in vloerhoogte kan er niet mee worden opgevangen. Een rolsteiger is ook ingewikkelder in opbouw en er zijn dan ook meestal twee personen voor nodig. Het voordeel is wel dat je met een rolsteiger kunt werken op grotere werkhoogtes.

Toch liever een rolsteiger huren?

Heb je de rolsteiger maar eenmalig nodig tijdens het verbouwen van je huis of bij een andere klus? Dan wil je misschien liever geen rolsteiger kopen. GAMMA biedt daarom ook de mogelijkheid om een rolsteiger te huren. Op onze website zie je de huurprijzen direct overzichtelijk weergegeven. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is even bellen met de bouwmarkt bij jou in de buurt om te kijken of er eentje op dat moment beschikbaar is.

Kies de juiste rolsteiger voor je klus

Wil je ook een rolsteiger kopen of huren bij GAMMA? Maak dan een keuze uit ons assortiment en kies de rolsteiger die het meest geschikt is voor je klus. Vind je het moeilijk om zelf een keuze te maken? Overleg dan met een van onze medewerkers in de winkel of start eenvoudig een kluschat op onze website.

Recent bekeken