toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Telescopische ladder

22 resultaten

Wil je veilig en stabiel op grote hoogte werken? Maar zie je het niet zitten om daar een ladder voor aan te schaffen die veel ruimte in beslag neemt? Dan is een telescopische ladder wellicht een goede oplossing voor je. Zo’n ladder is tot verschillende hoogtes uitschuifbaar en heeft in ingeschoven stand een compact formaat. Bij GAMMA heb je de keuze uit verschillende soorten en formaten telescoopladders. Neem een kijkje bij ons online assortiment of bezoek een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt.

Wat is een telescopische ladder?

Een telescopische ladder (ook wel telescoopladder of schuifladder genoemd) is een makkelijk uit te schuiven ladder. Je kunt er eenvoudig en veilig klussen op hoogte mee uitvoeren. Ze zijn in te stellen op verschillende hoogtes en verkrijgbaar in diverse formaten. Een telescopische ladder is vaak makkelijk op te bergen omdat hij tot een redelijk klein formaat ingeschoven kan worden. Meestal is de ingeschoven lengte maximaal een meter en de breedte een halve meter. De tredes zijn voorzien van antislipmateriaal en extra stabiliteitsbalken zorgen voor een extra stabiele ladder.

Soorten telescoopladders

Bij GAMMA heb je de keuze uit verschillende soorten en merken uitschuifladders. Ze zijn geschikt voor zowel professioneel gebruik als voor thuisgebruik. Sommige van deze telescopische ladders zijn voorzien van een unieke centrale bediening. De ladder is daardoor in één handeling te ontgrendelen en schuift automatisch in. Er zijn ook varianten met een soft-closesysteem, zodat de ladder geleidelijk schuift en je vingers tegelijkertijd worden beschermd. Bekijk de verschillende mogelijkheden bij GAMMA en schaf de telescoopladder van je voorkeur aan.

Telescopische ladders kopen bij GAMMA

Wil je ook een telescopische ladder kopen bij GAMMA? Maak dan een keuze uit ons online assortiment. Als je op werkdagen voor 21.00 uur online bestelt, heb je je product als het goed is de volgende dag al in huis. Of laat de ladder bezorgen bij een bouwmarkt bij je in de buurt en haal hem op wanneer dat jou het beste uitkomt.

Recent bekeken