• Campingaz
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Gasflessen

11 resultaten

Gasfles kopen of omwisselen bij GAMMA

Gasfles nodig? Deze zijn in verschillende GAMMA bouwmarkten verkrijgbaar. Voor elk product in onze webshop kun je checken of jouw lokale GAMMA het op voorraad heeft, of een andere GAMMA in jouw regio. Klik dus eerst een gasfles aan, en klik daarna de oranje knop 'check voorraad bouwmarkt'.

De prijzen op de website zijn de prijzen van de vulling van de gasfles; dat wat je betaalt als je een lege fles inruilt voor een volle. Heb je nog geen campingaz of primagaz gasfles, dan betaal je voor zowel de vulling als de fles.

GAMMA heeft verschillende typen gas:

  • Primagaz voor het groter werk zoals buitenkeukens en terrasheaters
  • Campingaz voor het kleinere werk zoals één pits kooktoestellen en gaslampjes

Primagaz Easyblue gasfles

Primagaz is beschikbaar in 6kg en 9,5kg en wordt gevuld met propaan. Primagaz heeft Easyblue gasflessen, deze gasflessen zijn licht van gewicht, vrij compact en het statiegeld op deze flessen is een vast bedrag.
De 6kg EasyBlue fles vooral geschikt voor barbecues, kooktoestellen in caravans of boten en overige camping gebruik. De 9,5kg is uitermate geschikt voor buitenkeukens, terrasheaters en groter camping gebruik. Primagaz flessen kunnen op ruim 1300 plekken in Nederland worden geruild voor volle flessen.

Campingaz gasfles

Van Campingaz heeft GAMMA 3 verschillende type gasflessen gevuld met butaan. De gasflessen zijn vooral geschikt voor kamperen en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor één pits kooktoestellen of gaslampen. Campingaz is beschikbaar in drie maten:

  • 0,4kg
  • 1,8kg
  • 2,75kg

Op de Campingaz flessen zit geen statiegeldsysteem. Je betaalt één keer voor een fles met vulling. Als hij leeg is, kun je de lege gasfles omwisselen voor een fles van hetzelfde type, en betaal je alleen de vulling. Lege Campingaz-flessen kunnen in 120 landen wereldwijd worden omgewisseld voor een volle fles, en dus ook bij GAMMA!

Recent bekeken