toon meer toon minder
  • Balkdrager
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Balkdrager

20 resultaten

Ben je met een houtklus bezig en wil je houten balken zo goed mogelijk vastzetten? Daar helpen wij je bij. Bij GAMMA koop je jouw ideale balkdrager. We hebben ze beschikbaar in diverse afmetingen, voor binnen en buiten. Wat je ook nodig hebt, je vindt het in onze webshop én in onze winkels. We bieden je daarnaast ook graag klusadvies om je klus perfect te klaren. Bekijk direct online ons assortiment en kies de drager die past bij jouw wensen en eisen.

Voor balken van elke houtsoort

Het grote voordeel van onze balkdragers is dat ze universeel zijn. Je kunt ze gebruiken om balken van elke houtsoort mee te bevestigen aan de muur of ergens anders aan. Dat scheelt je tijd, want je hoeft niet op zoek naar specifieke balkdragers voor jouw houtsoort. Dus of je nu gaat voor naaldboomhout, hardhout of iets anders: met onze dragers kun je alle kanten op!

Balkdragers in verschillende afmetingen

Omdat je zeker wilt weten dat je houten balk goed vast zit, kies je exact de juiste afmetingen voor je balkdragers. De breedte en hoogte van onze dragers verschilt namelijk. In onze webshop vind je bijvoorbeeld balkdragers van 63x175 mm, 59x156 mm, 75x175 mm en 63x160 mm. Let er goed op dat je doorklikt naar de productpagina en daar de hoogte inwendig en breedte inwendig checkt. Dat is de feitelijke ruimte die je hebt voor je balk.

Verzinkt voor bescherming tegen corrosie

Alle balkdragers die we in onze webshop aanbieden, zijn verzinkt. Dit is een chemisch proces waarbij een dun laagje zink wordt aangebracht op het metalen product. Op deze manier is de balkdrager extra goed beschermd tegen corrosie. Daarom is hij zowel binnen als buiten te gebruiken. Heb je nog klusadvies over houtbewerking nodig? Wij helpen je graag om jouw houtklus zo goed mogelijk te laten verlopen. Succes!

Recent bekeken