• Harpsluiting
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Harpsluiting

11 resultaten

Wil je grote voorwerpen hijsen of ophangen met meerdere touwen? Of wil je touwen met elkaar verbinden? Daarvoor gebruik je een harpsluiting. Uiteraard vind je die bij GAMMA. In ons ruime assortiment ijzerwaren hebben we precies wat jij zoekt. Online of in de dichtstbijzijnde bouwmarkt. Bekijk op je gemak ons uitgebreide aanbod en je kunt heel eenvoudig jouw ideale harpsluiting kopen!

Hoe werkt een harpsluiting eigenlijk?

We kunnen het ons goed voorstellen dat je jezelf afvraagt waarom deze sluiting eigenlijk de vorm van een harp heeft. Nou, dat is omdat je met deze vorm goed koorden of kettingen verbindt. Tussen de twee gebogen delen zit een losse staaf. Daarmee kun je de harpsluiting die jij hebt gekozen eenvoudig en snel los- of vastkoppelen. Kortom: een harpsluiting is een perfect hulpmiddel voor het verbinden, hijsen en ophangen met touw.

Er valt heel wat te kiezen

Zoek je een bolle harpsluiting, een gebogen variant of een lange afgeronde? We hebben ze allemaal voor je! Kies aan de linkerkant in het menu welke eigenschappen jouw ideale harpsluiting moet hebben. Bijvoorbeeld de prijscategorie, het merk, binnen- of buitengebruik, materiaal, breedte, hoogte, lengte, bevestigingsmethode, waar de sluiting geschikt voor is, draagvermogen en aantal stuks per verpakking. Zoek je een verzinkte harpsluiting, zodat hij beter beschermd is tegen corrosie en je hem dus beter buiten of op het water kunt gebruiken? Ook die hebben we voor je! Je kunt bij GAMMA terecht voor harpsluiting van merken als:
- Seilflechter
- Ledent

Speciaal voor jou: klusadvies en kluschat

Je weet natuurlijk al dat je bij GAMMA de beste producten vindt voor elke klus. Maar er is meer. We helpen je ook verder met ons klusadvies op allerlei gebieden. Hier vind je de stappenplannen waarmee je verder komt! Heb je een gerichte vraag? Dan kun je die stellen aan onze kluschat. Klik rechtsonder op de pagina op het icoon voor de chat. Wij helpen je graag verder met het juiste antwoord!

Recent bekeken